Ο διάσημος τραγουδιστής The Weeknd, ανακοίνωσε πως θα δωρίσει ένα εκατομμύριο δολάρια μέσω του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος του ΟΗΕ για τις προσπάθειες ανακούφισης όσων πλήττονται από τις συνεχιζόμενες συγκρούσεις στην Αιθιοπία.

Το πραγματικό όνομα του τραγουδιστή  που γεννήθηκε στον Καναδά, είναι Έιμπελ Μάκονεν Τέσφεϊ, και οι γονείς του Μάκονεν και Σάμρα Τέσφεϊ, είναι μετανάστες από την Αιθιοπία.

«Η καρδιά μου ραγίζει για τον λαό μου, τον λαό της Αιθιοπίας καθώς αθώοι πολίτες, από μικρά παιδιά μέχρι ηλικιωμένους ανθρώπους, δολοφονούνται χωρίς λόγο και ολόκληρα χωριά εκτοπίζονται από τον φόβο και τις καταστροφές. Θα δωρίσω 1 εκατομμύριο δολάρια για να παράσχω 2 εκατομμύρια γεύματα μέσω του Παγκόσμιου Προγράμματος Τροφίμων των Ηνωμένων Εθνών και ενθαρρύνω όσους μπορούν να πράξουν το ίδιο», έγραψε ο The Weeknd σε ανάρτηση του στο Instagram.

Δεν είναι πρώτη φορά που ο Weeknd κάνει μια τέτοια κίνηση, ενώ τον Αύγουστο του 2020 είχε προχώρησε σε δωρεά 300.000 δολαρίων στον Λίβανο, μετά τις φονικές εκρήξεις στο λιμάνι της Βηρυτού, που κατέστρεψαν την πρωτεύουσα της χώρας.

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency