Σήμερα κυκλοφόρησε στο Youtube ο Stan το καινούριο του καλοκαιρινό τραγούδι με τίτλο “Δεν φταις εσύ, φταίω εγώ” από την Panik Records και την Icon Music Records. Η μουσική και οι στίχοι είναι δικοί του και του Στέλιου Λεγάκη. Στο videoclip πρωταγωνιστούν και οι συνάδελφοι αλλά και πολύ καλοί φίλοι του, Αναστάσιος Ράμμος και Χρήστος Ζώτος. Ο Stan μάλιστα δήλωσε σε συνέντευξή του στο cy.hellomagazine πως το καλοκαίρι θα κάνει tour σε Ελλάδα και Κύπρο με τον Γιώργο Παπαδόπουλο.
“Προετοιμάζω διάφορα πράγματα όλο αυτόν τον καιρό και ελπίζω το καλοκαίρι να μας βρει όλους υγιείς για να μπορέσουμε να περάσουμε όμορφα σε όποιο μέρος κι αν βρεθούμε. Η Κύπρος είναι αγαπημένος μου προορισμός, είτε αν πρόκειται να την επισκεφθώ για κάποια εμφάνιση, είτε για διακοπές. Άλλωστε, έχω πολλούς και αγαπημένους φίλους στην Κύπρο και με την πρώτη ευκαιρία θέλω να γυρίζω εκεί. Ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, με τον οποίο θα κάνουμε καλοκαιρινό tour σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό και μαζί, φέτος.”

Καλοτάξιδο! 🎤🎤🎤🎤🎤🎤

Συντάκτης: Mιλένα Αμπράμοβιτς, δημοσιογράφος

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: