Ο Jared Leto θα γίνει Andy Warhol!

jared

Αυτή η χρονιά μπορώ να πω ότι ακόμα και για την μεγάλη οθόνη δεν ήταν και η καλύτερη! Παρόλα αυτά δεν πτοούμαστε και περιμένουμε πώς και πώς πρεμιέρες και νέες ταινίες να βγουν στους κινηματογράφους. Μία από αυτές είναι η βιογραφία του γνωστού καλλιτέχνη -ζωγράφου, γλύπτη, κινηματογραφιστή, συγγραφέα και συλλέκτη- πρωτοπόρο του κινήματος της Ποπ Αρτ, Andy Warhol. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο δεν θα τον έχει άλλος πέρα από τον πολυτάλαντο τραγουδιστή και ηθοποιό Jared Leto.

Τον Jared Leto τον γνωρίσαμε ως front man του συγκροτήματος 30 seconds to Mars αλλά έχει και λαμπρή καριέρα πλέον και ως ηθοποιός καθώς οι ταινίες του που μας συγκλόνισαν ήταν οι : “Requiem for a Dream“, “Fight Club“, “Alexander“, “Dallas Buyers Club“, “Blade Runner 2049” και φυσικά η ταινία “Suicide Squad” που έπαιξε τον Joker.

Συντάκτης: Μιλένα Αμπράμοβιτς, δημοσιογράφος

Milena Abramovic

Καλώς όρισες στο άρθρο μου! Είμαι η Μιλένα και είμαι καλά -έτσι πιστεύω δηλαδή-. Δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και το σημαντικότερο μαμά! Στο PrettyDose θα διαβάσεις όλα τα άρθρα μου που είναι ποικίλης ύλης φτιαγμένα και γραμμένα με μεράκι!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: