Ο ηθοποιός Anthony Hopkins κέρδισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία The Father, αλλά δεν παραβρέθηκε στην 93η τελετή απονομής των Όσκαρ, για να το παραλάβει.

Αμηχανία δημιουργήθηκε στο κοινό, όταν ανακοινώθηκε το όνομά του στους νικητές, αλλά ο ίδιος δεν ήταν εκεί να παραλάβει το βραβείο, και ούτε βγήκε μέσω κάποιας σύνδεσης. «Η Ακαδημία συγχαίρει τον Anthony Hopkins και παραλαμβάνει το βραβείο εκ μέρους του», είπε ο ηθοποιός και απονεμητής Joaquin Phoenix.

Λίγες ώρες μετά από την τελετή, ο 83χρονος ηθοποιός, ευχαρίστησε για το βραβείο μέσα από βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram του. Ο λόγος που δεν παραβρέθηκε στην τελετή, ήταν όπως ο ίδιος ειπέ, γιατί δεν περίμενε να κερδίσει το Όσκαρ. Επιπλέον ο Anthony Hopkins θέλησε να τιμήσει και την μνήμη του Chadwick Boseman που ήταν επίσης υποψήφιος στα φετινά Όσκαρ και είναι ο 7ος ηθοποιός και ο 1ος μαύρος που λαμβάνει υποψηφιότητα μετά θάνατον για την ταινία «Ma Rainey’s Black Bottom».

 

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency