Είναι γνωστό πως ο διάσημος ηθοποιός, θέλει να γυρίζει μόνος του τις επικίνδυνες σκηνές, ενώ για τις ανάγκες των ταινιών έχει αναρριχηθεί στις τζαμαρίες του ουρανοξύστη Burj Khalifa, έχει πιλοτάρει μαχητικά αεροσκάφη, έχει κρεμαστεί από γκρεμούς και έχει κρατηθεί από επιβατικά αεροπλάνα την ώρα που απογειώνονται!

Ο Τομ Κρουζ περιέγραψε σε συνέντευξή του στο Empire, την στιγμή που παραλίγο να σκοτωθεί στα γυρίσματα της ταινίας «Επικίνδυνες Αποστολές 7».

Σε μια σκηνή της ταινίας ο ηθοποιός πέφτει με τη μηχανή του στο γκρεμό, από τις νορβηγικές βουνοκορφές. Για το συγκεκριμένο γύρισμα κατασκευάστηκε μια ράμπα από την οποία ο Τομ Κρουζ «φεύγει» με φόρα στο κενό. Όπως ανέφερε ο ίδιος, ένα ελικόπτερο πετούσε χαμηλά για να κινηματογραφήσει το πλάνο με φόντο τον γκρεμό, κι ο πρωταγωνιστής έπρεπε να μετρήσει και να ανοίξει το αλεξίπτωτό του για να σωθεί. Η προετοιμασία της σκηνής χρειάστηκε τέσσερις ώρες.

«Πρώτον: Αν ο άνεμος φυσούσε πιο δυνατά από τις πρόβες, θα με έριχνε από τη ράμπα. Δεύτερον: Το ελικόπτερο πετούσε χαμηλά κι αυτό ήταν πρόβλημα. Έπρεπε κανείς να υπολογίσει πόσο ψηλό θα είναι το τελικό άλμα και να μη χτυπήσει στο ελικόπτερο. Τρίτον: Μια στραβή απογείωση και δεν ξέραμε πώς θα μπλεκόταν το σώμα μου με τη μηχανή. Και τέλος, είχα ακριβώς 6 δευτερόλεπτα για να επιτρέψω στις κάμερες να πιάσουν το άλμα και την πτώση και μετά να ανοίξω το αλεξίπτωτο. Αν δεν μετρούσα καλά το αλεξίπτωτο μπορεί να μπλεκόταν με τη μηχανή και τότε κανείς δεν ξέρει πώς θα καταλήγαμε», ανέφερε ο ηθοποιός.

 

Με πληροφορίες από: CNN

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency