Το φαγητό για κάποιους δεν είναι απλώς απόλαυση, αλλά τρόπος ζωής! Ειδικά για τους Ιταλούς, το καλό φαγητό είναι το Α και το Ω της μαγειρικής τους κουλτούρας. Ο Ιταλός blogger που ξετρελαίνει το TikTok μας μαθαίνει υπέροχες αυθεντικές συνταγές με άρωμα Ιταλίας που πρέπει να δοκιμάσουμε!

https://www.cookt.co.uk/cookingwithbello/cooktbook/bellossexypasta

Ο δημοφιλής Ιταλός έχει μείνει στην ιστορία του TikTok με την ατάκα “Absolutely delicious! Let me show you how to make this sexy carbonara!”. Το σήμα κατατεθέν του η αστεία αγγλική προφορά του! Το βιβλίο με τις 40 συνταγές κυκλοφορεί σε online έκδοση και μπορείτε να το βρείτε εδώ https://www.cookt.co.uk/cookingwithbello/cooktbook/bellossexypasta

 

Τα προφίλ του Ιταλού blogger στο TikTok και το Instagram:

https://www.tiktok.com/@cookingwithbello?lang=en

https://www.instagram.com/cookingwithbello/?hl=en

Σίσσυ Δημητρακίδου-Δημοσιογράφος

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα του Pretty.dose! 💕 Είμαι η Σίσσυ και είμαι καλά! 💁🏻‍♀️ Έχω σπουδάσει Δημοσιογραφία στο ΑΠΘ 📺🎙 και ταυτόχρονα σπουδάζω για να γίνω τραγουδίστρια της όπερας! 🎤🎼 Ναι ναι καλά διάβασες! Η αρθρογραφία είναι το πάθος μου και τα κοινωνικά ευαίσθητα θέματα είναι challenges για μένα! 🖊📝 Welcome to my world & enjoy the ride!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: