Μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους για την ταινία «Ευνοούμενη», η οποία κατέκτησε 9 υποψηφιότητες για Όσκαρ, ο σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος και η ηθοποιός Emma Stone, συνεργάζονται ξανά για την ταινία «Poor Things».

Το «Poor Things», πρόκειται για μια ταινία βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Alasdair Gray, και στον μύθο του Φρανκενστάιν.

Σύμφωνα με αυτά που έχει μέχρι τώρα ανακοινώσει η παραγωγή, η Emma Stone θα υποδυθεί την  Bella Baxter, μια νεαρή γυναίκα με έντονο ερωτισμό, την οποία θα αναστήσουν με το μυαλό ενός μωρού.

Τα γυρίσματα της ταινία αναμένεται να ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2021. Ακόμα δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς η ταινία θα προβληθεί στην μεγάλη οθόνη. Πάντως, κρίνοντας από τις προηγούμενες επιτυχημένες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου, αλλά και τις επιτυχημένες συνεργασίες με την διάσημη ηθοποιό Emma Stone, το «Poor Things», σίγουρα θα κερδίσει τις εντυπώσεις!

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: