Αλλάζει καριέρα ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος από τις πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας να αλλάζει ζωή δηλώνοντας πλέον αγρότης.

Ο ίδιος, εργάζεται πλέον για την φάρμα «Karra’s Farm», στην οποία όλα αυτά τα χρόνια -όπως αποκάλυψε στο «GR Times»- είχε ρίξει πάρα πολλά χρήματα χωρίς να πάρει καμία κρατική επιδότηση.

 

Μιλώντας στη δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά, εξομολογήθηκε πως η κρίση στον χώρο του τραγουδιού και της νύχτας τον οδήγησε να αναζητήσει το νέο του επαγγελματικό βήμα για το οποίο αισθάνεται πολύ υπερήφανος καθώς όπως λέει «αποφάσισε να ασχοληθεί με τον πρωτογενή τομέα, μιας η χώρα μας αυτό είναι που έχει να δώσει».

«Το κτήμα μου παράγει κεράσια, σύκα, σταφύλια και ελιές. Κάνω τον αγώνα μου προσπαθώντας στα προϊόντα μου να μη ρίχνω φάρμακα που βλάπτουν τη δημόσια υγεία -όσο μπορώ δηλαδή πιο ελαφριά- προκειμένου να μην φτάνουν στον καταναλωτή πολύ βαριά μέταλλα. Θα κάνω τον αγώνα μου και πιστεύω να πετύχω», είπε χαρακτηριστικά.

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: