ακ δειξ

Μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοιό -από τον οποίο είχε νοσήσει τον Οκτώβρη- ο τραγουδιστής, συνθέτης και αντιδήμαρχος πολιτισμού Μοσχάτου, Άκης Δείξιμος, ενημερώνει αυτή την φορά το κοινό του στα social media πώς μπορούμε όλοι όσοι νοσήσαμε από COVID-19 να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται στις ΜΕΘ.

Η ανάρτησή του γράφει τα εξής και μας “ανοίγει τα μάτια” σε κάτι που άλλοι για κάποιο δικό τους λόγο δεν μας ενημέρωσαν:

-Καλημέρα από το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και πριν βιαστεί κάποιος να μου πει περαστικά, τί έχεις κλπ κλπ θα πω αμέσως πως είμαι πάρα πολύ καλά, και δόξα το Θεό υγιέστατος.
-Αρχές Οκτώβρη σας είχα κάνει γνωστό από το προφίλ μου στο Facebook πως νόσησα κι εγώ με τον COVID-19.
-Πριν λίγες μέρες αποφάσισα να κάνω τεστ αντισωμάτων καθώς και όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.
-Αφού λοιπόν όλα πήγαν καλά με τις εξετάσεις μου ενημερώθηκα πως έχω ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ και ότι θα μπορούσα να προχωρήσω σε αφαίρεση πλάσματος ώστε να σωθούν άτομα που νοσούν από τον COVID-19.
-Να μαι λοιπόν σήμερα εδώ.
-Η ανάρτηση μου δεν γίνεται ακριβώς για να δείξω τι κάνω εγώ, αλλά προφανώς πιστεύω ότι όσοι περάσαμε τον κορωνοιό είναι καλό αφενός να γνωρίζουμε αν έχουμε αντισώματα (θα είναι άσκοπο να εμβολιαστούμε όσο μπορούμε από μόνοι μας να αμυνθούμε στον ιό κι έτσι θα προηγηθούν άλλοι) και αφετέρου να σώσουμε αρκετούς συνανθρώπους μας που υποφέρουν βαριά, με έκχυση πλάσματος.
-Ευχαριστώ πολύ κάποιους πολύ καλούς νέους φίλους μου που με ενημέρωσαν τί να κάνω ακριβώς.

Όσοι λοιπόν νόσησαν από κορωνοιό μπορούν να μπουν στην διαδικασία αφαίρεσης του πλάσματός τους και να βοηθήσουν έως και 3 συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση στις ΜΕΘ  δίνοντάς τους αντισώματα! Και ο ίδιος ο Άκης Δείξιμος τυχαία το έμαθε και έσπευσε να πάει στο νοσοκομείο “Αλεξάνδρα” ώστε να βοηθήσει αλλά και το δημοσίευσε κατευθείαν στα προσωπικά του προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ώρα που “έδινε” και αυτός την βοήθειά του με σκοπό να μας ενημερώσει όλους και όποιοι μπορούν να “αντιγράψουν” την κίνηση του αυτή που είναι ότι καλύτερο μπορούμε να δώσουμε ως δώρο στους ανθρώπους που παλεύουν στις εντατικές με τον ιό.

 

Συντάκτης: Μιλένα Αμπράμοβιτς, Δημοσιογράφος

Milena Abramovic

Καλώς όρισες στο άρθρο μου! Είμαι η Μιλένα και είμαι καλά -έτσι πιστεύω δηλαδή-. Δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και το σημαντικότερο μαμά! Στο PrettyDose θα διαβάσεις όλα τα άρθρα μου που είναι ποικίλης ύλης φτιαγμένα και γραμμένα με μεράκι!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency