Σάββατο και η θερμοκρασία στην Θεσσαλονίκη έχει χτυπήσει κόκκινο, θυμίζοντας καύσωνα καλοκαιριού. Η έντονη ζέστη όμως φαίνεται πως δεν εμπόδισε τους Θεσσαλονικείς να βγούνε την βόλτα τους στην παραλία αλλά και στο κέντρο της πόλης.

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επικρατεί συνωστισμός από το πρωί μέχρι και τώρα. Ο κόσμος βγήκε για να κάνει την βόλτα του, αλλά και για να ψωνίσει.
Έξω από τα καταστήματα στην Τσιμισκή έχουν σχηματιστεί για μια ακόμη φορά ουρές αναμονής. Στους δρόμους του κέντρου επικρατεί αρκετό μποτιλιάρισμα ενώ τα πεζοδρόμια είναι γεμάτα από τον κόσμο που περπατά.

Η καυτή θερμοκρασία μάλλον δεν πτόησε τους Θεσσαλονικείς από το να βγούνε στο κέντρο της πόλης για λίγο..shopping therapy!

 

Τα καταστήματα επανήλθαν δυναμικά μετά από το μεγάλο διάστημα που παρέμειναν κλειστά λόγω καραντίνας. Οι ανοιξιάτικες εκπτώσεις είναι γεγονός και ο κόσμος δεν χάνει την ευκαιρία για να κάνει τα ψώνια του.

Να αναφερθεί ότι τις επόμενες μέρες η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει κι άλλο όπως επίσης και η κίνηση στο κέντρο της πόλης, αφού όλο και περισσότερα καταστήματα θα αρχίσουν σιγά σιγά να επανέρχονται σε λειτουργία μέσα στο επόμενο διάστημα.

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: