Ουρές αναμονής έξω από τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης!

Ουρές αναμονής έξω από τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης!

Σάββατο και η θερμοκρασία στην Θεσσαλονίκη έχει χτυπήσει κόκκινο, θυμίζοντας καύσωνα καλοκαιριού. Η έντονη ζέστη όμως φαίνεται πως δεν εμπόδισε τους Θεσσαλονικείς να βγούνε την βόλτα τους στην παραλία αλλά και στο κέντρο της πόλης.

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επικρατεί συνωστισμός από το πρωί μέχρι και τώρα. Ο κόσμος βγήκε για να κάνει την βόλτα του, αλλά και για να ψωνίσει.
Έξω από τα καταστήματα στην Τσιμισκή έχουν σχηματιστεί για μια ακόμη φορά ουρές αναμονής. Στους δρόμους του κέντρου επικρατεί αρκετό μποτιλιάρισμα ενώ τα πεζοδρόμια είναι γεμάτα από τον κόσμο που περπατά.

Η καυτή θερμοκρασία μάλλον δεν πτόησε τους Θεσσαλονικείς από το να βγούνε στο κέντρο της πόλης για λίγο..shopping therapy!

 

Τα καταστήματα επανήλθαν δυναμικά μετά από το μεγάλο διάστημα που παρέμειναν κλειστά λόγω καραντίνας. Οι ανοιξιάτικες εκπτώσεις είναι γεγονός και ο κόσμος δεν χάνει την ευκαιρία για να κάνει τα ψώνια του.

Να αναφερθεί ότι τις επόμενες μέρες η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει κι άλλο όπως επίσης και η κίνηση στο κέντρο της πόλης, αφού όλο και περισσότερα καταστήματα θα αρχίσουν σιγά σιγά να επανέρχονται σε λειτουργία μέσα στο επόμενο διάστημα.