Με το φόβο ότι τα αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του ιού, θα οδηγήσουν πολλά από τα μαγαζιά της εστίασης στο «λουκέτο», η εθνική ένωση εστιατορίων και επιχειρήσεων catering της Ολλανδίας ανακοίνωσε ότι θα μηνύσει το ολλανδικό κράτος με σκοπό να ανατρέψει το lockdown που έχει επιβληθεί.

Σύμφωνα με την Koninklijke Horeca Nederland (KHN), η οποία είναι η  μεγαλύτερη ένωση που εκπροσωπεί ολλανδικές επιχειρήσεις φιλοξενίας, η κίνηση αυτή έγινε λόγω του ότι η κυβέρνηση δεν έχει παράσχει ένα σαφές σχέδιο για το άνοιγμα των επιχειρήσεων του κλάδου, τέσσερις μήνες μετά την εντολή για το κλείσιμό τους.

«Είμαστε βαθιά απογοητευμένοι από αυτήν την κυβέρνηση. Συνεχίζουν να είναι προσκολλημένοι στην επιδημιολογική κατάσταση, ενώ αλλάζουν τακτικά τις ιατρικές παραμέτρους της πολιτικής τους. Και, την ίδια ώρα οι επιχειρήσεις μας καταρρέουν», δήλωσε ο πρόεδρος της KHN, Ρόμπερ Βίλεμσεν.

Επιπλέον η KHN στην τελευταία ένδικη προσφυγή ενάντια στα μέτρα της ολλανδική κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας, επιδιώκει αποζημιώσεις.

 

Πληροφορίες από: CNN

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency