Οι mini τσάντες ώμου είναι ότι πιο μοδάτο για τώρα!

Οι mini τσάντες ώμου είναι ότι πιο μοδάτο για τώρα!

Η τσάντα είναι το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ.  Είναι το αξεσουάρ εκείνο που δε γίνεται μια γυναίκα να αποχωριστεί αλλά και δε νοείται ολοκληρωμένο γυναικείο look χωρίς αυτή!

Όλες οι γυναίκες αγαπούν πολύ αυτό το αξεσουάρ αφού μέσα κρύβει τους θησαυρούς της καθεμιάς! Ξέρουμε άλλωστε πως γυναίκα και τσάντα πάνε πακέτο!

Ως γνωστά fashion addicts που είμαστε θέλουμε συνεχώς να είμαστε ενημερωμένες για τα fashion trends και το “τι παίζει” όχι μόνο στην ένδυση και υπόδηση αλλά και στα αξεσουάρ! Έτσι λοιπόν θα σου πω πως το μεγαλύτερο trend αυτή τη στιγμή στις τσάντες είναι οι μικρές τσάντες ώμου! Αυτό το σχέδιο τσάντας κυριαρχούσε στα 90s πάρα πολύ και οι οίκοι μόδας το επαναφέρουν για αυτή τη σεζόν στο προσκήνιο! Αν και άβολο ίσως για κάποιες από εμάς το μέγεθος τους δεν παύουμε να τις λατρεύουμε και να τις προτιμούμε στα outfits μας!

Η shoulder bag κάνει θραύση αυτό το χειμώνα και σίγουρα τη βλέπεις παντού ειδικά στις αγαπημένες σου trendsetters!  Θα τη βρεις σε διάφορα σχέδια και χρώματα , από απλή μακρόστενη έως στρογγυλή με περίεργα λουριά!! Οποίο σχέδιο και να προτιμήσεις σίγουρα θα είσαι trendy! Επίσης να σου τονίσω πως αυτή η τσάντα αυτή φοριέται με όλα Και όλες τις ώρες! Διάλεξε εκείνη που σου ταιριάζει καλύτερα και φόρεσε τη από το πρωί έως το βράδυ! Από φόρμες έως το φόρεμα ή το κοστούμι σου! Το επιτάσσει το trend!

Ανακάλυψε παρακάτω μερικές shoulder bags που λατρεύουμε!

 

Συντάκτης: Παπαδοπούλου Γεωργία 

Fashion Marketing & Retailing AUEB