Οι τάσεις του Instagram για τα καλοκαιρινά κοσμήματα!

Οι τάσεις του Instagram για τα καλοκαιρινά κοσμήματα!

 

Το καλοκαίρι είναι μια εποχή που τα κοσμήματα σίγουρα χρειάζονται για να ολοκληρώσουν το styling. Ένα όμορφο κόσμημα συμπληρώνει το outfit και αναδεικνύει το στυλ μας. Κάθε κόσμημα είναι και μια πινελιά για την εμφάνιση που θέλουμε να κάνουμε.

Μέσω του Instagram, ανακαλύπτουμε τις τάσεις στην μόδα και προτάσεις για κομψά και ενδιαφέροντα looks. Σύμφωνα με τα trends της δημοφιλούς πλατφόρμας του instagram, για το φετινό καλοκαίρι, κυριαρχούν κοσμήματα με κοχύλια, εκκεντρικοί κρίκοι, anklets, χρωματιστά κολιέ, όπως και κολιέ με layerin. Επιπλέον οι minimal κρεμαστές αλυσίδες παραμένουν στις πρώτες τάσεις, ενώ στην επιφάνεια φαίνεται πως ξαναέρχονται και κρεμαστά που θυμίζουν παλιότερες εποχές.

1)Layering

Τα διάφορα κολιέ μπερδεμένα μεταξύ τους, είναι ένα trend, το οποίο μπορεί να συνδιαστεί εύκολα με διάφορα outfits.

2) Shells

Τι πιο δροσερό και καλοκαιρινό από ένα κόσμημα με κοχύλι; Μάλιστα τα κοχύλια κυκλοφορούν σε διάφορους τύπους κοσμημάτων, όπως βραχιόλια, σκουλαρίκια, κολιέ κλπ.

3) Anklets

Μπορεί κάποιοι να το θεωρούν ξεπερεσμένο, παρόλα αυτά το βραχιολάκι γύρω από τον αστράγαλο έχει κάνει δυναμικό comeback στις τάσεις του φετινού καλοκαιριού!

4) Σκουλαρίκια 

Τα σκουλαρίκια είναι ενα κόσμημα διαχρονικό, και στις τάσεις φαίνεται πως βρίσκονται οι εκκεντρικοί κρίκοι σε διάφορα σχήματα και χρώματα.

5) Πολύχρωμα κολιέ 

Το καλοκαίρι είναι μια χαρούμενη εποχή και τα χαρούμενα, φωτεινά χρώματα πάντα του ταιριάζουν!

 

 

Συντάκτης: Κατερίνα Δηλαβεράκη