Η τσάντα είναι το αγαπημένο αξεσουάρ όλων των γυναικών! Απαραίτητη αλλά και συνυφασμένη με τη θυληκότητα , όλες μας δίνουμε αρκετά χρήματα το χρόνο για τσάντες! Φθηνές είτε ακριβές είμαι εκείνες που ολοκληρώνουν το γυναικείο ντύσιμο όσο τίποτα άλλο! Επίσης ως γυναίκες λατρεύουμε λίγο παραπάνω τις τσάντες αφού μέσα μπορούμε να πάρουμε μαζί μας οτι χρειαζόμαστε!

Αυτή τη σεζόν, την πιο χρωματιστή ever, οι τσάντες κάνουν πάρτι σε όλα τα χρώματα αλλά και σχήματα! Επειδή ξέρω πως δε κάνεις δίχως τσάντα και οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά θέλεις να είσαι και ενημερωμένη όσο να ‘ναι , βρήκα τις πιο μοδάτες τσάντες που κυκλοφορούν αυτη τη στιγμή μ! Τις φορούν όλες οι fashion bloggers και σίγουρα θα τις αγαπήσεις! Να επισημάνω ότι είναι on budget για να μην ξοδέψεις μια περιουσία σε καλοκαιρινές τσάντες! Έχουμε να πάμε και διακοπές!

Οι τιμές τους από 10 εως 25 ευρώ! Αυτό θα πει deal!

Zara.com

 

Zara.com

 

Bershka.com

 

Stradivarius.com

 

Stradivarius.com

 

Bershka.com
Bershka.com

 

Zara.com
Stradivarius.com

 

Γεωργία Παπαδοπούλου

Hello pretty people! Είμαι η Γεωργία και η μόδα είναι το πάθος μου! Θα με βρεις στο Pretty Dose , στις στήλες Fashion&Beauty και Shopping Dose! Stay tuned! xxx

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency