Ο Harry Styles, ποζάρει στον φακό του διάσημου περιοδικού μόδας, για το τεύχος του Δεκεμβρίου.

«Όταν αφαιρείς το Υπάρχουν ρούχα για άντρες και υπάρχουν ρούχα για γυναίκες, όταν αφαιρείς κάθε περιορισμό, προφανώς ανοίγεις την αρένα στην οποία μπορείς να παίξεις», λέει ο Harry Styles που έγινε εξώφυλλο στο Δεκεμβριανό τεύχος της Vogue. «Είναι σαν οτιδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, βάζεις φραγμούς στη ζωή σου, απλώς περιορίζεις τον εαυτό σου», συμπληρώνει ο τραγουδιστής.

Ο σταρ φωτογραφήθηκε φορώντας εντυπωσιακά φορέματα και φούστες, καταρρίπτοντας τα στερεότυπα.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε η σελίδα του Vogue στο Instagram, συνοδεύοντας τες με πληροφορίες για την ζωή του τραγουδιστή, που ξεκίνησε την καριέρα του από το boy band «One Direction», αλλά και με λόγια του ίδιου, από την συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό.

 

 

Συντάκτης: Κατερίνα Δηλαβεράκη

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency