Ο Ιούλιος είναι παραδοσιακά για το Netflix μήνας ταινιών παρά σειρών, φέτος όμως έκανε την έκπληξη φέρνοντάς μας νέους κύκλους σε δυο πολυσυζητημένες σειρές : Την τρίτη σεζόν του Virgin River (Η Πόλη Δίπλα στο Ποτάμι) δηλαδή, η οποία κάνει πρεμιέρα νωρίτερα από τις εκτιμήσεις, ενώ  θα μάθουμε και πώς θα κλείσει το υπέροχο Atypical (Άτυπος)!

Η πλατφόρμα Netflix, έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με το νέο περιεχόμενο που φέρνει ο Ιούλιος του 2021 :

  • Generation 56k 

Όσοι έχετε προλάβει την πρώιμη εποχή του ίντερνετ, τότε που για να δούμε μια εικόνα έπρεπε να πάρουμε τηλέφωνο και μετά να περιμένουμε αρκετά δευτερόλεπτα, τότε θα εκτιμήσετε τη νέα αυτή σειρά, όπου δυο τριαντάρηδες συναντιούνται τυχαία και θυμούνται το 1998, όταν το ίντερνετ άλλαξε την ζωή τους για πάντα. Η 1η σεζόν θα είναι διαθέσιμη από την 1η Ιουλίου. 

  • Young Royals

Ο πρίγκιπας Βίλχελμ προσαρμόζεται στη ζωή σε ένα κορυφαίο οικοτροφείο, το Χίλερσκα, και βλέπει ότι το να ακολουθεί την καρδιά του είναι πιο απαιτητικό απ’ ό,τι περίμενε. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη από την 1η Ιουλίου. 

  • Mortel: Season 2

Όταν ο Ομπέ επιστρέφει —με νέα, τρομακτική μορφή— και ξεκινά να συγκεντρώνει έναν στρατό ακολούθων στο σχολείο, ο Σοφιάν, ο Βίκτορ και η Λουίζα παλεύουν να αποτρέψουν μια καταστροφή. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη από τις 2 Ιουλίου. 

  • Atypical: Season 4

Με την Κέισι και τον Σαμ να ετοιμάζονται να φύγουν απ’ το σπίτι, όλα τα μέλη της οικογένειας Γκάρντνερ αντιμετωπίζουν σημαντικές αποφάσεις για τα επόμενα βήματά τους. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη από τις 9 Ιουλίου. 

  • Virgin River: Season 3 

Η Μελ και τα αγαπημένα της πρόσωπα στο Βέρτζιν Ρίβερ αλληλοστηρίζονται, ενώ αντιμετωπίζουν όλων των ειδών τα προβλήματα: έναν θάνατο, μια φωτιά, καβγάδες, χωρισμούς κ.ά. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη από τις 9 Ιουλίου. 

  • Biohackers: Season 2

Ο χαμένος χρόνος και τα ενοχλητικά οράματα στοιχειώνουν τη Μία, καθώς παλεύει να καταλάβει τις ξαφνικές αλλαγές στη ζωή της και τον λόγο που δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη από τις 9 Ιουλίου. 

  • Never Have I Ever: Season 2

Η νέα ερωτική της ζωή, ένα νέo πρόσωπο στο σχολείο και νέοι λόγοι για τσακωμούς με τη μαμά δίνουν στην Ντέβι ευκαιρίες για γενναίες κινήσεις και αμφισβητήσιμες αποφάσεις. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη από τις 15 Ιουλίου. 

  • Sky Rojo: Season 2 

Η αδρεναλίνη και η δράση επιστρέφουν στη θέση του οδηγού στη δεύτερη σεζόν του “Sky Rojo” από τους δημιουργούς της “Τέλειας Ληστείας”. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη από τις 23 Ιουλίου. 

  • Outer Banks: Season 2

Στη δεύτερη σεζόν η παρέα δοκιμάζεται περισσότερο από ποτέ, καθώς έρχονται νέες καλοκαιρινές περιπέτειες. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη από τις 30 Ιουλίου. 

 

Πηγές : zappit.gr

Νεφέλη Λαπουρίδου

Γεια!! Είμαι η Νεφέλη και μαζί στο pretty dose θα ασχοληθούμε με θέματα που αναφέρονται στον πολιτισμό και στην κουλτούρα. Στο pretty dose μπορείς να βρεις άρθρα για οποιαδήποτε θέματα που ελπίζουμε να σε ενδιαφέρουν.

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: