Νέος Batman, νέα Catwoman νέο trailer!

batman

Ο σκηνοθέτης-συγγραφέας Matt Reeves παρουσίασε το Σάββατο το πρώτο trailer της ταινίας “The Batman” κατά την διάρκεια της εκδήλωσης DC FanDome. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του θρυλικού Batman τον έχει ο Robert Pattinson-με καινούρια στολή παρακαλώ- ενώ στον ρόλο της catwoman θα δούμε την Zoe Kravitz. Το trailer με soundtrack το τραγούδι των Nirvana “Something in the way”, επικεντρώνεται στην παρουσία του Riddler (Paul Dano) ο οποίος αφήνει μια σειρά από θανατηφόρα πειράγματα για τον Batman και τον Επίτροπο Gordon (Jeffery Wright).

 

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη η νέα ταινία The Batman δεν θα είναι μια ιστορία από μόνη της αλλά θα ξεκινά από το Δεύτερο Έτος της εμφάνισης του Batman στο οποίο ο Batman και άλλοι χαρακτήρες όπως η Catwoman, ο Riddler και ο πιγκουίνος (Colin Farrell) βρίσκονται ακόμη στα αρχικά στάδια της ανάπτυξής τους. Η ταινία έπρεπε να αναστείλει την παραγωγή λόγω της πανδημίας και πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματα ξανά αρχές Σεπτέμβρη. Η καθυστέρηση ώθησε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας από τον Ιούνιο στον Οκτώβριο του 2021.

 

Συντάκτης: Μιλένα Αμπράμοβιτς, δημοσιογράφος

Milena Abramovic

Καλώς όρισες στο άρθρο μου! Είμαι η Μιλένα και είμαι καλά -έτσι πιστεύω δηλαδή-. Δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και το σημαντικότερο μαμά! Στο PrettyDose θα διαβάσεις όλα τα άρθρα μου που είναι ποικίλης ύλης φτιαγμένα και γραμμένα με μεράκι!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: