Νέο hit για τις δύο καυτές τραγουδίστριες Κατερίνα Στικούδη και Ελευθερία Ελευθερίου, κυκλοφόρησε πρόσφατα με τίτλο ” Oι ιστορίες μας”, σε στίχους του Dj Rico και μουσική των Dj Rico & Μιχάλη Παπαθανασίου!

Το video clip έκανε αίσθηση καθώς πέρα από την καλοκαιρινή διάθεση που αδιαμφισβήτητα δημιουργεί και τη μοναδική σκηνοθεσία του,  ντόρος είχε δημιουργηθεί λίγες μέρες  πριν την κυκλοφορία του τραγουδιού με μία υποτιθέμενη παρεξήγηση μεταξύ των δύο καλλιτέχνιδων, από κάποια σχόλια στα socal media τους,  που όπως αποδείχθηκε ήταν στο πλαίσιο πλάκας που λειτούργησε ως promo για το ανερχόμενο κομμάτι τους!

Έτσι όσοι έσπευσαν να πιστέψουν ότι υπάρχει κάποια κόντρα μεταξύ των δύο γυναικών διαψεύστηκαν καθότι οι σχέσεις τους όπως όλα δείχνουν είναι άψογες!

Απολαύστε παρακάτω το σέξυ video clip του νέου τραγουδιού:

 

Σκηνοθεσία, DOP: Γιαννης Παπαδακος Οργάνωση Παραγωγής, βοηθ. Σκηνοθέτη, μοντάζ: Βαγγέλης Σερίφης Coloring: Κων/νος Πριόβολος Styling: Μαρία Τρουμπούκη Hair: Αγγελική Κανδυλάκη Make up: Καίτη Κουτσογιαννακοπούλου Choreography: Αναστασία Πανοπούλου

Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Χριστιάννα Πίτη, δημοσιογράφος.

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: