Δύο σουηδικά brands ένωσαν τις δυνάμεις τους στην πιο cool συνεργασία.

Δύο σουηδικά brands που μοιράζονται την ίδια αγάπη για την υψηλή αισθητική, αλλά με διαφορετική κατεύθυνση. Από τη μια η ΙΚΕΑστηρίζει τον εκδημοκρατισμό του design δημιουργώντας έπιπλα σε προσιτές τιμές. Από την άλλη ο οίκος Byredo, δημιουργεί τα πιο πολυπόθητα αρώματα που θέλουν όλες οι γυναίκες.

Τώρα η ΙΚΕΑ και η Byredo ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν τη συλλογή Osynlig με κεριά, που υπόσχεται να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή μας για cocooning. Περιλαμβάνει 13 κεριά σε χειροποίητα κεραμικά μίνιμαλ βαζάκια, τα οποία στη συνέχεια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με διαφορετικούς τρόπους. Τα κεριά έχουν τιμές ΙΚΕΑ, αλλά αισθητική Byredo, οπότε ξέρουμε ήδη πως θα γίνουν ανάρπαστα.

Τα κεριά χωρίζονται σε τρεις αρωματικές κατηγορίες, φρέσκα, φλόραλ και ξυλώδη. Ο τρόπος που μυρίζει το σπίτι μας άλλωστε μπορεί να επηρεάσει και την ψυχολογία μας. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ΙΚΕΑ από το Νοέμβριο.

Συντάκτρια: Έλενα Παπαδοπούλου

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: