Σάλο αντιδράσεων έχει προκαλέσει το γεγονός πως μετά την απόφαση της κυβέρνησης για την λειτουργιά των καφέ, μπαρ, εστιατορίων και κέντρων διασκέδασης μέχρι της 12 το βράδυ, γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, άλλαξε το ωράριο λειτουργίας του, στις 7 το απόγευμα μέχρι και τις 12 το βράδυ.

Εκτός από το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο, ακολούθησαν την ίδια τακτική πολλά ακόμη νυχτερινά μαγαζιά στις περιοχές όπου ισχύει το νέο ωράριο λειτουργίας, σε μια προσπάθεια να παραμείνουν ανοιχτά.

Ο κόσμος στα social media φυσικά και δεν άφησε αυτό το γεγονός να περάσει απαρατήρητο, ενώ επικρατούν πολλές απόψεις επί του θέματος, άλλες θετικές άλλες αρνητικές και κάποιες άλλες λίγο πιο..κωμικές.

«Στα μπουζούκια για καφέ» είναι το νέο σλόγκαν σε μια προσπάθεια του κόσμου να διατηρήσει το χιούμορ του παρά τις δύσκολες μέρες.

Ελπίζουμε πάντως πως η απόφαση της κυβέρνησης για τα ωράρια λειτουργίας θα φέρει αποτέλεσμα και ο συνωστισμός να περιοριστεί ώστε να αποφύγουμε μια νέα αύξηση κρουσμάτων κορωναιού. Προυπόθεση όμως είναι και η εύρεση μίας εναλλακτικής, τόσο για τους καταστηματάρχες όσο και για το ζημιωμένο προσωπικό, έτσι ώστε να μην πεθάνει η οικονομία στη χώρα μας και οδηγηθούμε σε ακόμη μεγαλύτερη κρίση από την προγενέστερη που πρόσφατα βιώσαμε.

Συντάκτης: Κατερίνα Δηλαβεράκη.

 

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: