Είμαι σίγουρη ότι μόλις τα δοκιμάσεις θα τα φτιάχνεις συνέχεια! Εγώ έχω πάντα ένα βάζο γεμάτο για το καθημερινό μου σνακ!

Υλικά

2 κούπες αλεύρι ολικής

1 κούπα βρώμη

1 φλ. ελαιόλαδο

3/4 κούπας μέλι

1 φλ. φρέσκο χυμό πορτοκάλι

ξύσμα από 2 πορτοκάλια

200γρ. κουβερτούρα

1 βανίλια

1 baking

λίγο αλάτι

 

Εκτέλεση

Αναμειγνύουμε το μέλι με τον χυμό, το ελαιόλαδο και το ξύσμα. Προσθέτουμε το αλεύρι και την βρώμη. Ανακατεύουμε και βάζουμε και το αλάτι, τη βανίλια και το baking. Πλάθουμε και κόβουμε την κουβερτούρα σε μικρά κομματάκια. Κάνουμε ένα ζυμαράκι και μετά πλάθουμε μικρά μπαλάκια. Προθερμαίνουμε τον φούρνο και βάζουμε σε μια λαμαρίνα τα μπαλάκια μας. Τα πιέζουμε να πάρουν τη μορφή μπισκότου φροντίζοντας να έχουν όλα το ίδιο μέγεθος.
Ψήνουμε στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για 20’ περίπου!

Καλή απόλαυση!!

Της Αφροδίτης Κράβαρη

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency