Ο 3oς κύκλος του δημοφιλούς reality GNTM, ετοιμάζεται να επιστρέψει στις οθόνες μας..με μεγάλες αλλαγές! Σύμφωνα με το νέο trailer της εκπομπής, το GNTM 3 θα δώσει την ευκαιρία όχι μόνο σε κοπέλες αλλά και σε αγόρια, για να διεκδικήσουν τον τίτλο του «next top model».

“Τα αγόρια έρχονται να αμφισβητήσουν την κυριαρχία των κοριτσιών στο modelling”, όπως αναφέρουν στο καινούργιο trailer. Οι αντιδράσεις του κοινού είναι ήδη έντονες, και η περιέργεια για το πως ακριβώς θα λειτουργήσει το reality με αυτά τα νέα δεδομένα..είναι σίγουρα μεγάλη.

Συγκεκριμένα, η παραγωγή ανέγραψε στην ανάρτηση του trailer στα social media:
“Ο 3ος κύκλος του #GNTMgr επιστρέφει στο #StarChannelTv για να αλλάξει τα δεδομένα: Boys & Girls! Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modelling. Tα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts;”

To μοτίβο του “Boys & Girls”, έχει ήδη υιοθετήσει στις τελευταίες του σεζόν, με μεγάλη επιτυχία στο κοινό, και το ανάλογο reality μόδας της Αμερικής, America’s Next Top Model.

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: