Με ένα Φανταστικό Βίντεο, η Περιφέρεια της Κρήτης στέλνει τον μήνυμα της, σε οποιονδήποτε επισκέπτη να ανακαλύψει τις ομορφιές του τόπου.

Με κεντρικό μήνυμα «Crete.Sense the Αuthentic» η Περιφέρεια Κρήτης χτιζει μια καμπάνια που καλεί τον δυνητικό επισκέπτη να ανακαλύψει όλα όσα συνθέτουν τη μοναδική τουριστική εμπειρία της Κρήτης.

Βαθιά φαράγγια, αμμουδερές ακτογραμμές, ιστορικές πόλεις, ανεξερεύνητη ενδοχώρα και ένας περήφανος λαός που τιμά τις παραδόσεις του νησιού του και τη φιλοξενία που ορίζει ο προστάτης της, Ξένιος Δίας.

Από τις χιονισμένες κορυφές του Ψηλορείτη, των Λασιθιώτικων και των Λευκών ορέων στην γαλαζοπράσινη λιμνοθάλασσα του Μπάλου, το φοινικόδασος της Πρέβελης, τις σπηλιές των Ματάλων και τις απάτητες αμμουδερές ακτές της Χρυσής κάτω από τον φωτεινό Κρητικό ήλιο και τους ήχους της λύρας η Κρήτη υποδέχεται τον επισκέπτη της με μοναδικές εικόνες και τις 4 εποχές του χρόνου υποσχόμενη…αυθεντική φιλοξενία.

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης

Παραγωγή: Indigo View

Μουσική:Πρωτότυπο Remix από Μουσική του Πάρη Περυσινάκη (Μουσική της Κρήτης, ΑΜΑ 157, Sistron 2005)

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: