Τα παιδιά είναι πάντα αφοπλιστικά έχουν ένα τρόπο να σε μαγεύουν με τις ερωτήσεις και τις απορίες τους. Είναι αυτή η αθωότητα που πολλές φορές σε κάνει να μην ξέρεις πραγματικά τι ακριβώς να απαντήσεις.

Καθώς κάνεις αναζήτησή στο Youtube πολλές φορές πέφτεις επάνω σε ένα βίντεο τυχαία που εμφανίζεται μπροστά σου, έτσι κι εμείς βρεθήκαμε να χαζεύουμε μια σειρά επεισοδίων με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Δεν ξέρω εάν γνωρίζατε την Atrakto, μια μη κερδοσκοπίκή εταιρία με σκοπό τη δημιουργία ενός συνόλου ανθρώπων με αξίες και όραμα που προσφέρουν μόνο καλό στην κοινωνία. Θέλουν να κάνουν τον κόσμο λίγο καλύτερο κάτι σαν σούπερ – ήρωες της διάθεσης μας.

‘Έχουν δημιουργήσει ήδη πολλά projects, events, workshops και εκπαιδεύσεις. Όπως μαθήματα ρομποτικής, ερωτηματολόγια ψυχικής δυσφορίας, πειράματα χημείας για τους μικρούς μας φίλους και άλλες πολλές δράσεις που μπορείς να τις παρακολουθήσεις στο site τους: atraktos.org/projects .

Εμείς ξεχωρίσαμε μια σειρά επεισοδίων στο επίσημο κανάλι τους στο Youtube: Atraktos, όπου τα παιδιά με την αφοπλιστική ειλικρίνεια τους κάνουν τις πιο γλυκές και αμήχανες ερωτήσεις στους διάσημους καλεσμένους τους. Πραγματικά μια εξαιρετική πρωτοβουλία καθώς τα μικρά αυτά διαβολάκια ”στριμώχνουν” τους διάσημους καλεσμένους τους. Απίστευτες συνεντεύξεις με πολύ γέλιο και χιουμοριστικές απαντήσεις από τους καλεσμένους, δημιουργούν μια όμορφη συνθήκη σε τόσο δύσκολους καιρούς και μας θυμίζουν την απλότητα που διαθέτουν.

Απολαύστε κάποια επεισόδια και θα μας θυμηθείτε:

 

 

 

 

Συντάκτρια: Έλενα Παπαδοπούλου

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency