Υλικά:

  • 300γρ σπαγγέτι,
  • 80 γρ Ντομάτα Pomodoro,
  • 1 σκελίδα σκόρδο,
  • 2 κ.σ ελαιόλαδο,
  • 30 γρ Παρμεζάνα,
  • 2 αυγά,
  • Αλάτι,
  • πιπέρι ,
  • Ζάχαρη,
  • 10 φύλλα βασιλικό

Εκτέλεση:

Βράζουμε τα μακαρόνια (λίγο παραπάνω από το Al dente) , τα στραγγίζουμε, τα πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο να μη κολλήσουν και τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά .

Στη συνέχεια ετοιμάζουμε την σάλτσα ντομάτα . Τσιγαρίζουμε το σκόρδο, ρίχνουμε την Pomodoro και την δοκιμάζουμε με αλάτι πιπέρι και λίγη ζάχαρη ώστε να μη έχει οξύτητα.

Στο τέλος ρίχνουμε τα φύλλα βασιλικό . Βάζουμε τα μακαρόνια μας σε ένα μπολ και τα περιχύνουμε με την σάλτσα μας και την παρμεζάνα . Ανακατεύουμε καλά . Παίρνουμε ένα μπολ για ατομικές μερίδες και βάζουμε μια τσιμπίδα σε κάθε μια από τα μακαρόνια μας . Στη μέση πρέπει να βάλουμε ένα σκεύος εγώ βάζω το σταντ του βραστό αυγού για να κρατάει το κενό ώστε να έχουμε Μια τρύπα .

Το ψήνουμε στο φούρνο για δέκα λεπτά στους 180 και έπειτα είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε το υπέροχο γεύμα μας!

Καλή σας όρεξη!!!

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τον εξαίρετο σεφ αλλά και τις συνταγές του ακολουθώντας τις σελίδες του:

 

Συντάκτης: Nίκος Κουλούσιας, 

Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Xριστιάννα Πίτη

 

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency