Η πανέμορφη Αλεξάνδρα Γκουντιού με καταγωγή από την Κοζάνη βρέθηκε στα Βlind Αuditions του Τhe Voice και όπως όλα έδειξαν ενθουσίασε κριτές και κοινό με την σκηνική της παρουσία αλλά και με τις καταπληκτικές φωνητικές της ικανότητες! Πρόκειται για μία πολυτάλαντη προσωπικότητα που αγαπάει ιδιαιτέρως τη μουσική, κάτι που αποδεικνύεται ποικιλοτρόπως τόσο μέσα από την ενασχόλησή της με το πιάνο -από την ηλικία των 13 ετών- όσο και από το γεγονός ότι η όμορφη Αλεξάνδρα εργάζεται και ως dj  σε νυχτερινά μαγαζιά παίζοντας Ηouse!

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Αλεξάνδρα ενώ είναι απόφοιτος της σχολής διοίκησης επιχειρήσεων εργάζεται και στη  λαϊκή αγορά συμβάλλοντας στην οικογενειακή επιχείρηση των γονιών της, κάτι που την καθιστά ακόμη πιο ξεχωριστή και αγαπητή, γιατί φανερώνει ένα κορίτσι που δεν εγκλωβίζεται στην εικόνα και το ταλέντο της ενώ ταυτόχρονα  είναι απαλλαγμένη και από στερεοτυπικές πεποιθήσεις!

Η 26χρονη Αλεξάνδρα μας συστήθηκε με το τραγούδι “Hit The Road Jack” του Percy Mayfield αφήνοντας άφωνους τους κριτές οι οποίοι έσπευσαν να την διεκδικήσουν! Έτσι Σάκης Ρουβάς, Ελεονόρα Ζουγανέλη και Πάνος Μουζουράκης προσπάθησαν να εντάξουν στην ομάδα τους την γλυκιά Αλεξάνδρα με τον Πάνο Μουζουράκη να κερδίζει τελικά την μάχη!

Βέβαια η απόφαση δεν ήταν αναμενόμενη και αυτό γιατί οι επίσης εντυπωσιακές αδερφές της, οι οποίες βρισκόταν στο Family Room  φάνηκε να έχουν στην κορυφή των προτιμήσεών τους τον Σάκη Ρουβά, κάτι που οδήγησε τον Πάνο Μουζουράκη στο δωμάτιο για να “ζητήσει” εξηγήσεις, κάνοντας ακόμη πιο απολαυστική την audition της Αλεξάνδρας και δίνοντας μία επιπλέον ευχάριστη νότα στο επεισόδιο!

Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Αλεξάνδρα στο ταξίδι της στο The Voice!

Απολαύστε την audition της  Αλεξάνδρας Γκουντιού παρακάτω:

 

Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Xριστιάννα Πίτη

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency