Η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα 13λεπτο βίντεο στον προσωπικό της κανάλι στο Youtube, μέσα στο οποίο μιλάει με δάκρυα στα μάτια, για το τι ακριβώς συνέβει πίσω από το ροζ βίντεο που διέρρευσε εν άγνοια της, στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο βίντεο η Ιωάννα, το περιστατικό που συνέβη πριν από τρία χρόνια μετά από ένα beach party, ενώ όπως η ίδια αποκάλυψε, το συγκεκριμένο βίντεο ήταν και η αφορμή για τον χωρισμό της με πρώην σχέση της!

«Ήταν καλοκαίρι, ήμασταν σε ένα beach bar, υπήρχε ποτό, καλή διάθεση. Είναι πολύ στενάχωρο που άνθρωποι που είναι δικοί σου, μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο, βλέποντας σε τί κατάσταση είσαι. Και να το χρησιμοποιήσουν για να δειχθούν ή ακόμα και να βγάλουν χρήματα. Το παιδί αυτό το γνωρίζω από τα 18 και είχαμε κοινούς φίλους, με τους οποίους ήμασταν εκείνη την ημέρα», ανέφερε η διάσημη influencer.

«Είναι πολύ άσχημο που υπάρχει κόσμος που θέλει συνέχεια να σε βλέπει κάτω στο χώμα να σέρνεσαι. Θέλω να πω σε αυτόν τον κόσμο ότι δεν θα το πετύχει ποτέ. Ένα τυχαίο γεγονός δεν μπορεί να καθορίσει ποιος είσαι, τι κάνεις και να αναιρέσει όλα τα υπόλοιπα πράγματα που έχεις δημιουργήσει. Είναι πολύ άδικο ένα κακό να σκοτώνει 1000 καλά. Είχα μια πολύ όμορφη υγιή σχέση και συγκατοικούσα. Το αγόρι μου ήξερε τα πάντα. Το βιντεάκι μου κόστισε μια πολύ όμορφη σχέση».

Η νεαρή κοπέλα με δάκρυα στα ματιά είπε μεταξύ άλλων: «Προσπαθώ να το εξαφανίσω εδώ και πολλά χρόνια, αλλά έρχεται ξανά και ξανά. Βράδυ σε ένα χωματόδρομο μετά από ένα beah party… Θορυβήθηκα. Σοκαρίστηκα, δεν ήξερα ότι υπήρχε αυτό το υλικό. Είχα πάθει σοκ συνεχώς να τρέχω σε δικηγόρους. Είχα και ένα χωρισμό να διαχειριστώ. Η μαμά μου έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν ήθελα να την επιβαρύνω. Να το διαχειριστώ μόνη μου. Με τους δικούς μου ανθρώπους, τους φίλους μου που μου στάθηκαν πάρα πολύ. Έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις. Έχω κατακριθεί και κανείς δεν προσπαθεί να με προστατέψει από όλο αυτό. Όλοι είναι πρόθυμοι να διασύρουν κάποιον προσπαθώντας να κερδίσουν το ελάχιστο.

Έχω λάβει ξεφτιλιστηκά μηνύματα. Πόσο έκφυλος μπορεί να είναι κάποιος για να στέλνει κάτι τέτοιο. Το απεύχομαι για όλους να βρεθεί σε αυτή τη θέση. Μιλάμε για ένα βιντεάκι που δεν φαίνεται και τίποτα αξιοσημείωτο. Σταματήστε να μου χρεώνετε όλα τα ροζ βιντεάκια με ξανθιές κοπέλες που συνουσιάζονται. Σταματήστε να μου στέλνετε και να λέτε ‘’Είναι η Τούνη! Είναι η Τούνη!’’. Κορίτσια να προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε, με ποιους κοιμάστε και με ποιους πηγαίνετε. Ο κόσμος είναι πραγματικά κακός. Μην εμπιστεύεστε άνθρωπο».

Συντάκτης: Κατερίνα Δηλαβεράκη, δημοσιογράφος.

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: