Ο Λευκός Οίκος σχολίασε την πολυσυζητημένη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ, λέγοντας πως έδειξαν «θάρρος» για αυτά που είπαν.

«Το να μιλάς για τις δικές σου μάχες σε ζητήματα ψυχικής υγείας και να αφηγείσαι την προσωπική ιστορία σου απαιτεί, για κάθε άνθρωπο, θάρρος», δήλωσε η Τζεν Ψάκι, η εκπρόσωπος Τύπου της αμερικανικής προεδρίας.

Είναι και οι δύο «ιδιώτες πολίτες», σχολίασε. «Δεν θα προβούμε σε άλλα σχόλια εξ ονόματος του προέδρου», τόνισε.

Η τηλεοπτική εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, πραγματοποιήθηκε πριν δύο μέρες και δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων, ενώ σχολιάστηκε από όλα τα media. Το διάσημο ζευγάρι κατά την διάρκεια της συνέντευξης, έκανε πολλές αποκαλύψεις για την βρετανική βασιλική οικογένεια και για τον τρόπο που ζούσαν.

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency