Είτε απολαμβάνεις το κρεβάτι μόνη σου τα βράδια είτε το μοιράζεσαι με κάποιον αυτό το είδος διακόσμησης, που θα μπορούσαμε να το θεωρήσουμε ως την τέχνη της αφαίρεσης, θα κάνει το δωμάτιό σου να μοιάζει με… παράδεισο!

Κάντε εικόνα να γυρνάτε στο σπίτι μετά από μία κουραστική ημέρα στη δουλειά, να φοράτε τα πιο χουχουλιάρικα homeware κομμάτια που έχετε στην ντουλάπα και να ξαπλώνετε στα αφράτα σκεπάσματα με ένα απολαυστικό βιβλίο για συντροφιά. Μοιάζει με ένα ονειρεμένο απόγευμα και μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερο αν το υπνοδωμάτιο υπακούει στους νόμους της minimal αισθητικής.

Neutral αποχρώσεις με καθαρές γραμμές που ”ηρεμούν” το μάτι και μπαίνουν μπροστά αγκαλιάζοντας τους τοίχους, τα έπιπλα αλλά και τα αέρινα υφάσματα. Οι χώροι περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα, με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να δημιουργεί την εντύπωση της ολότητας μέσα από την απλότητα.

Οτιδήποτε πέρα από το κρεβάτι θεωρείται υπερβολή και πρέπει να μετριαστεί. Μην το παρακάνετε με τα διακομσμητικά και τα κάδρα… Απλά δεν το χρειάζεστε!

Το φως σε πολλές εκδοχές είναι απαραίτητο, καθώς δημιουργεί ατμόσφαιρα και κάνει τον ψυχρό χώρο (σε μια πρώτη ανάγνωση) να μοιάζει εξαιρετικά cosy. Επενδύστε σε φωτιστικά δαπέδου αλλά και πορτατίφ, που υπακούν φυσικά στις επιταγές του minimal. Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα tips που μπορούμε να σας δώσουμε για να ξεκινήσετε να διασχίζετε με σιγουριά το μονοπάτι του μινιμαλισμού.

Για να φτάσεις όμως μέχρι το τέλος, ρίξε μια ματιά στις παρακάτω διακοσμητικές ιδέες…

 

 

 

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: