Η Λένα είναι Γερμανίδα ιδρύτρια του Lill’s Blog (ενός blog για σκύλους) και του Lill’s Organic Dog Store (ενός βιολογικού καταστήματος με σνακ και ενδύματα για σκύλους). Η έμπνευση για αυτά τα δύο προήλθε από τo Golden Retriever Lilly, μια σκύλα η οποία ήρθε στη ζωή της το 2014, όταν η Λένα έμενε στην Ελλάδα.

Και οι δυο τους έφυγαν από την Ελλάδα το 2016 και επέστρεψαν στην Γερμανία. To blog και το online shop εστιάζουν σε ένα βιώσιμο τρόπο ζωής και σε μια υγιεινή ζωή για τα σκυλιά. Στο blog και στο instagram μοιράζεται τις ταξιδιωτικές της εμπειρίες με την σκυλίτσα της. Παρακάτω παρουσιάζεται μια αποκλειστική συνέντευξη της Γερμανίδας blogger στο Pretty Dose με λεπτομέρειες για την σχέση της με την Lilly και την αγάπη της για την Ελλάδα.

blogger, prettydose, dog
Πηγή εικόνας: προσωπικό αρχείο blogger
  • Γιατί δημιουργήσατε ένα blog για το σκυλί σας; Ποιος ήταν ο κύριος λόγος;

Ξεκίνησα το blog το Δεκέμβριο του 2015 χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Πάντα μου άρεσε να γράφω και μου άρεσε πολύ η λήψη φωτογραφιών. Και από τότε έχω μάθει τόσα πολλά για τα σκυλιά, αφού η Lilly μπήκε στη δική μου ζωή τον Νοέμβριο του 2014 και σκέφτηκα ότι θα ήταν υπέροχο να το μοιραστώ με τον κόσμο. Ποτέ δεν σκέφτηκα ή σχεδίαζα να έχω την εμβέλεια και την επιρροή που έχω σήμερα ή ότι θα μπορούσε να οδηγήσει στην δημιουργία μιας επιχείρησης όπως είναι σήμερα.

  • Όπως βλέπω, επισκέπτεστε συχνά την Ελλάδα. Γιατί ταξιδεύετε εδώ;

Ζούσα στην Ελλάδα για 4 χρόνια, μέχρι το χειμώνα του 2016. Η Αθήνα και συγκεκριμένα η Γλυφάδα είναι το δεύτερό μου σπίτι και το αγαπημένο μου μέρος. Μου αρέσουν τα πάντα σε αυτό. Οι άνθρωποι, το φαγητό, η θάλασσα… Η ζωή είναι καλύτερη στην παραλία, οπότε έρχομαι όσο πιο συχνά μπορώ!

  • Τι σας αρέσει περισσότερο στην Ελλάδα; Τι κάνει την Ελλάδα τόσο ξεχωριστή για εσάς;

Εκτός από τα προαναφερθέντα, νομίζω ότι υπάρχει μια πολύ ιδιαίτερη ενέργεια και ατμόσφαιρα στην Ελλάδα, την οποία δεν μπορείς να τη βρείς αλλού. Είναι το μέρος που νιώθω περισσότερο σαν σπίτι μου και γενικά είναι μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή χώρα. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν πολλά γιατί οι τουρίστες εστιάζουν στα νησιά το καλοκαίρι. Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα! Η ομορφιά της Αθήνας, των Μετεώρων, των βουνών … υπάρχουν πολλά ακόμη για εξερεύνηση, ελπίζω ότι θα βρω το χρόνο να δω όλα αυτά μια μέρα!

  • Έχετε άλλο blog εκτός από το Lill’s blog;

Όχι πια. Συνήθιζα να γράφω σε ένα blog σχετικά με θέματα διαδικτυακού μάρκετινγκ, γιατί αυτό είναι το δικό μου επάγγελμα, αλλά πλέον δεν υπάρχει.

prettydose, Lilly
Πηγή εικόνας: προσωπικό αρχείο blogger
  • Πώς είναι η σχέση ανάμεσα σε εσάς και τη Lilly;

Αγνή και άθραυστη αγάπη αλλά και εμπιστοσύνη. Με βρήκε και μου άλλαξε τη ζωή μου με έναν τρόπο που είμαι πολύ ευγνώμων, γι ‘αυτό κάνω τα πάντα για να βεβαιωθώ ότι ζει την καλύτερη ζωή της μαζί μου.

  • Τι σας αρέσει περισσότερο στη Lilly;

Ότι έχει πολύ δυνατό χαρακτήρα και πολύ δυνατό τρόπο επικοινωνίας. Είναι πολύ πεισματάρα και σίγουρα ξεροκέφαλη, αλλά τη λατρεύω και συχνά μου αρέσει γιατί, κατά κάποιο τρόπο, αντανακλά τον δικό μου χαρακτήρα. Για παράδειγμα, δεν ακολουθώ κανόνες εύκολα, θέλω να τους εξακριβώσω και το πιο σημαντικό, πρέπει να έχουν νόημα για μένα. Η Lilly είναι το ίδιο, δεν ακολουθεί κανέναν κανόνα, εκτός αν έχουν νόημα για αυτήν. Επίσης, μοιραζόμαστε την ανάγκη να αγκαλιαστούμε και να είμαστε κοντά, αλλά και οι δύο μας χρειαζόμαστε χώρο και χρόνο για τον εαυτό μας τώρα και τότε.

  • Τι προτείνετε σε άλλους ανθρώπους, που φροντίζουν ζώα; Ποιες είναι οι γενικές συστάσεις για την προστασία των κατοικίδιων;

Αγάπη, υπομονή και θέληση ώστε να τεθούν σε συμβιβασμό οι δικές τους ανάγκες για τις ανάγκες των κατοικίδιων. Και ένα εκατομμύριο ακόμη πράγματα που είναι σημαντικά για τα κατοικίδια ζώα, αλλά νομίζω αυτά είναι τα πιο σημαντικά.

  • Είναι οι Γερμανοί φιλικοί προς τα ζώα; Τι νομίζετε;

Ναι, νομίζω ότι είναι γενικά. Αλλά όπως οπουδήποτε στον κόσμο, θα βρείτε ανθρώπους να μην αντιμετωπίζουν τα ζώα με τον σεβασμό που πρέπει.

  • Πείτε μου για τα μελλοντικά σας σχέδια.

Θα συνεχίσω να γράφω το blog όσο μου αρέσει να το κάνω και θα συνεχίσω να αναπτύσσω το Lill’s Organic Dog Store (www.lills.store/en) για να υποστηρίξει τους ανθρώπους και να ζήσουν έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής τα σκυλιά τους. Η αγγλική έκδοση του καταστήματός μας προσφέρει μόνο παλτά για τους σκύλους μας, αλλά σίγουρα θα προσθέσουμε περισσότερα προϊόντα από το κατάστημά μας στη Γερμανία, όπου προσφέρουμε περισσότερα από 700 βιώσιμα προϊόντα σκύλου.

prettydose, greek magazine, συνέντευξη
Πηγή εικόνας: προσωπικό αρχείο blogger

Μπορείτε να βρείτε την Lilly στα social media εδώ:

Instagram: Lill’s Blog

Lill’s Blog: Lill’s Dog Blog

Lill’s Organic Store: lills.store

Επιμέλεια συνέντευξης & Σύνταξη: Aθανασία Σκόνδρα

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency