Το άρωμα είναι ένα αντικείμενο που όλες αγαπάμε και κάθε γυναίκα έχει ένα της αρεσκείας της! Το να ψεκάσουμε ένα άρωμα δεν είναι κάτι δύσκολο, ωστόσο όλες κάνουμε κάποια λάθη που έχουν ως συνέπεια να χάνεται η μυρωδιά του αρώματος μας. Δες ποια είναι αυτά, έτσι ώστε να τα σταματήσεις και να αρχίσεις να χρησιμοποιήεις το άρωμα σου σωστά για να κρατάει!

1. Δεν το αποθηκεύεις στα σωστά μέρη

Τα αρώματα είναι ευαίσθητα στις απότομες αλλαγές. Είναι σημαντικό για να μην αλλοιωθούν, να μην τις τοποθετείς ξαφνικά σε άλλα σημεία, από κρύο σε ζεστό μέρος. Το καλύτερο είναι να την έχεις σταθερά σε ένα σημείο δροσερό.

2. Τριβή

Οι περισσότερες έχουμε την συνήθεια όταν φοράμε το άρωμα μας, να το τρίβουμε κατευθείαν. Αυτό ωστόσο, δεν είναι καλό αφού η τριβή αυξάνει τη θερμοκρασία του δέρματος το οποίο παράγει φυσικά ένζυμα που επηρεάζουν τη μυρωδιά. Για να διατηρηθεί το άρωμα μας σωστά και με διάρκεια, πρέπει όταν το ψεκάσουμε στους καρπούς, να το αφήσουμε να απορροφηθεί μόνο του. Στη συνέχεια ψεκάζουμε και στα υπόλοιπα σημεία που επιθυμούμε.

3. Διάρκεια

Ένα άρωμα έχει διάρκεια ζωής! Καλό είναι να μην το κρατάμε για μεγάλο χρονικό διάστημα, διότι έτσι εισχωρεί το οξυγόνο στη σύνθεση του και τα μόρια του διασπώνται. Αν δεν είσαι από εκείνες που χρησιμοποιούν καθημερινά το άρωμα τους και το έχεις για ειδικές περιπτώσεις, είναι καλύτερα να παίρνεις αρώματα σε μικρά μπουκαλάκια έτσι ώστε να το τελειώνεις πριν χάσει την αξία του.

Συντάκτης:Ελένη Καμπάκη

Ελένη Καμπάκη

Γεια σου,καλώς ήρθες στο pretty dose.Είμαι η Ελένη και στις στήλες του pretty dose θα βρεις άρθρα μου κυρίως, όσον αφορά τη διατροφή και την ομορφιά,ενίοτε γράφω και στις υπόλοιπες στήλες.Στο pretty dose θα βρεις απαντήσεις,πληροφορίες και συμβουλές για πάρα πολλά θέματα και ευελπιστούμε να σε βοηθήσουν.

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency