Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Μέγκι Ντρίο και την Ιωάννα Τούνη

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Μέγκι Ντρίο και την Ιωάννα Τούνη

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν η πρώην παίκτρια του GNTM πήρε θέση υπέρ της δημοσιογράφου Σάσας Σταμάτη, σχετικά με τη δημοσίευση των δηλώσεων της Ιωάννας Τούνη για τους «τεμπέληδες» εργαζόμενους που λαμβάνουν το επίδομα των 800 ευρώ εν καιρώ πανδημίας.

Η Μέγκι Ντρίο κατηγόρησε την Ιωάννα Τούνη πως της έστειλε απειλητικά μηνύματα μέσω της «συμμορίας» της από την Θεσσαλονίκη, έπειτα από τις δηλώσεις που έκανε υπέρ της δημοσιογράφου.

«Αυτό το στόρι ανεβαίνει και είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθώ με το πρόσωπο αυτό. Είναι η απάντησή μου στις δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη. Λοιπόν γλυκιά μου Ιωάννα, δεν με ξέρεις, απειλές όμως και απειλητικά μηνύματα με το gang σου στη Θεσσαλονίκη ξέρεις να μου στείλεις. Θα σου έδινα μια συμβουλή, έτσι όπως κάνεις σοβαρές δηλώσεις καλό θα είναι να μου απαντάς η ίδια και όχι να μου στέλνεις απειλητικά μηνύματα μέσα από το gang σου στη Θεσσαλονίκη. Πέρα από αυτό όμως, κάτι άλλο που επίσης ήθελα να σου πω είναι ότι αφού δεν με ξέρεις γκούγκλαρε με λίγο. Κακό δεν είναι να μη με ξέρεις, κακό είναι να μην έχεις ήθος και τρόπους», δήλωσε μέσω στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μέγκι Ντρίο.