Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, για πρώτη φορά, σκηνοθετεί την ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι», των Ρέππα – Παπαθανασίου, η οποία θα προβληθεί τον Δεκέμβριο του 2023.
«Δεν είναι εύκολος ο κινηματογράφος στην Ελλάδα. Μετά το ‘’Για Πάντα’’ ήθελα να κάνω μια χριστουγεννιάτικη ταινία κωμωδίας με παιδιά και να έχει να πει κάτι. Η ιδέα μου ήρθε όταν ήμουν με την κόρη μου”
«Στην ταινία ‘’Κουραμπιέδες από χιόνι’’ επειδή είναι η πρώτη μου σκηνοθετική απόπειρα, ήταν λίγο δύσκολα. Η ταινία έχει και παιδιά και χιόνι, που δεν είχαμε καθόλου φέτος. Έκλεισα να γίνουν τα γυρίσματα στα Ζαγοροχώρια, ώστε να έχει χιόνι και τελικά φέτος κλαίει όλη η Ευρώπη επειδή δεν έχει καθόλου χιόνι», συμπλήρωσε.
Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, όπως μας γνωστοποίησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:


Σε παλαιότερη συνέντευξη του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου στο ” Στούντιο 4” μάς αποκάλυψε πως θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της ταινίας.
Με πληροφορίες από : megatv.com, daisy.gr
Προφίλ
Τελευταία Άρθρα
Gossip Dose2023.07.05Τέλος στα κινητά τηλέφωνα εντός σχολικής αίθουσας στην Ολλανδία
Lifestyle2023.07.02«Όνειρο…» από το ΚΘΒΕ βασισμένο στο «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Σαίξπηρ
Wellness2023.07.01Τι είναι οι πολυφαινόλες και γιατί είναι τόσο σημαντικές;
Gossip Dose2023.06.28Δασκάλα κινδυνεύει με απόλυση, επειδή υπερασπίστηκε το ”διαφορετικό”