Κι όμως οι φήμες που κυκλοφόρησαν, αυτή την φορά βγαίνουν αληθινές. Η Κιμ Καρντάσιαν με τον Κάνιε Γουέστ ετοιμάζονται να πάρουν διαζύγιο.

Το ζευγάρι έχει μια τεράστια περιουσία που ανέρχεται στα 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια συνολικά. Τι θα γίνει λοιπόν με το χώρισμα αυτής της περιουσίας;

Η διάσημη επιχειρηματίας και ο ράπερ, έχουν συγκεντρώσει πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια σε ακίνητη περιουσία, μια συλλογή αυτοκινήτων 3,9 εκατομμυρίων δολαρίων και ζώα συνολικής αξίας πάνω από 300.000 δολάρια στο ράντσο τους στο Ουαϊόμινγκ. Ανάμεσα στα ακίνητα που κοστίζουν συνολικά 100 εκατομμύρια, ανήκει και το αρχοντικό τους σπίτι στο Χίντεν Χιλς της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με το «Page Six» η Καρντάσιαν, σκοπεύει να κερδίσει το σπίτι. «Η Κιμ προσπαθεί να κάνει τον Κάνιε να της αφήσει το σπίτι, γιατί εκεί μεγάλωσαν τα παιδιά τους και είναι η βάση τους. Αυτό είναι το σπίτι τους. Είναι ιδιοκτήτρια όλης της γης και των γειτονικών τμημάτων γύρω από το σπίτι, αλλά η έπαυλη ανήκει στον Κάνιε. Και οι δύο έβαλαν πολλά χρήματα για την ανακαίνισή του».

Σύμφωνα με έγγραφα που ο Γουέστ έστειλε στο Forbes πέρυσι, στην περιουσία του ζευγαριού υπάρχουν επίσης 5 εκατομμύρια δολάρια σε έργα τέχνης, σχεδόν 4 εκατομμύρια δολάρια σε οχήματα, ενώ ακόμη 3,2 εκατομμύρια δολάρια σε κοσμήματα. Το πως ακριβώς θα διαχωριστεί τελικά η τεράστια περιουσία τους, θα εξαρτηθεί από τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου, αν αυτό υπήρξε.

Η Pam Behan , ήταν η νταντά που πρόσεχε την Κιμ και τις αδερφές της όταν ήταν μικρές, παραχώρησε συνέντευξη στη DailyMail μιλώντας σχετικά με το χωρισμό του ζευγαριού.

«H Kim μόλις έγινε 40 χρόνων και στο εξής θα είναι ανύπαντρη μητέρα, αλλά ξέρει πώς να ξεπερνά τις δυσκολίες, ήταν έτσι από παιδί. Μπορεί να υπάρχουν μερικές δύσκολες ημέρες στο μέλλον, αλλά ξέρω πως θα λάμψει μέσα από αυτές. Είχα πολύ καλή σχέση με τον πατέρα της Kim, Robert Kardashian, ήμασταν φίλοι. Ξέρω πως δε θα ήθελε να είναι δυστυχισμένη και θα ήθελε το καλύτερο για την ευτυχία και την ευημερία της ίδιας και των παιδιών της. Τη στηρίζω αν όντως έχει μπουχτίσει και προφανώς πιστεύω πως έχει μπουχτίσει. Πάντα υπάρχει ένα κρίσιμο σημείο. Πιστεύω πως η μαμά της, Kris και τα αδέρφια της θα βρίσκονται πλάι της στο 100%. Στο σόου διαφωνούν και μαλώνουν, αλλά ένα πράγμα που ισχύει μεταξύ τους είναι ότι μένουν ενωμένοι, ειδικά στις δύσκολες περιόδους. Στην προκειμένη περίπτωση, δεν περνούν μόνο δύσκολες στιγμές, αλλά παράλληλα όλος ο κόσμος παρακολουθεί και αυτό μπορεί να γίνει εξευτελιστικό», ανέφερε μεταξύ άλλων η Pam Behan.

 

 

 

Συντάκτης: Κατερίνα Δηλαβεράκη

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency