Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά! Ένας άνθρωπος που κάνει μια δουλειά που του αρέσει, είναι, αποδοτικός, έχει επιθυμία να εξελίσσεται συνεχώς! Το να κάνεις αυτό που αγαπάς είναι πραγματικά μεγάλη ψυχική ευχαρίστηση! Σε ωθεί στο να θέσεις κι άλλους στόχους, κι να προσπαθείς, με κάθε δυνατό τρόπο να το καταφέρεις!

Οι άνθρωποι που προτίμησαν να κάνουν κάτι άλλο πέρα από αυτό που αγαπούσαν είναι έρμαια μιας δουλειάς που δεν τους ευχαριστεί. Πάντα θα τους λείπει κάτι, και αυτό το κάτι θα είναι, ότι άλλο όνειρο ήθελαν να πραγματοποιήσουν, και άλλο έκαναν στην τελική!

Πρέπει να κάνεις το επάγγελμα, που σε γεμίζει, και να βρεις το κίνητρο, που θα σε πείσει να το τολμήσεις. Θάρρος , υπομονή, και πίστη χρειάζεται! Έχει γεμίσει ο κόσμος με δειλία.Μακάρι να καταφέρεις να  καταλήξεις σε αυτό που αγαπάς και σου δίνει ζωή,και να μην είσαι υπόδουλος σε κάτι που δεν θες.

Ούτε οι γονείς σου, ούτε οι θείοι σου, θα σπουδάσουν. Εσύ θα σπουδάσεις, είναι δική σου επιλογή. «Γίνε γιατρός, δικηγόρος, στρατιωτικός να έχεις πολλά λεφτά και κύρος >>, έτσι μας έμαθαν και μας έλεγαν, όταν ήμασταν μικρά παιδιά, ξεγράφωντας όμως τι έχει σημασία κανονικα.Σημασία έχει αυτό που κάνεις να το γουστάρεις, κι όχι να είναι αγγαρεία.

Τέλος, η φράση “Follow your dreams”, δηλαδή, ακολούθα τα όνειρά σου∙ είναι μια συνηθισμένη φράση, αλλά ταυτόχρονα αληθινή.Επί ουσίας, δεν  ξέρεις, πραγματικά την σημασία. Ποιο είναι το βαθυ νόημά της;Το νόημα της είναι ότι πρέπει να κάνεις αυτό που ποθείς στα αλήθεια , όχι αυτό που λένε οι άλλοι και θα έχει μόνο οικονομικές απολαβές.

Συντάκτης: Γεωργία Ρήγα

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency