Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο prettydose και στη δημοσιογράφο Χριστιάννα Πίτη , ο άσσος των δημοσίων σχέσεων, Θύμιος Μηνάς ή αλλιώς  Θύμιoς Davidoff,  όπως τον γνωρίζουν οι περισσότεροι στη Θεσσαλονίκη!

Ποιος είναι; Πρόκειται για το αγαπημένο και δραστήριο παιδί της νυχτερινής ζωής της συμπρωτεύουσας, που πέρα από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του στις δημόσιες σχέσεις  αλλά και την κομμωτική, διατηρεί και ένα instagram account ιδιαίτερα δημοφιλές που σίγουρα αξίζει να ακολουθήσεις!

Ας δούμε λοιπόν τι δήλωσε στην εν λόγω συνέντευξη:

 •  Θα ήθελα να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, ξεκινώντας  από την αρχή της πορείας σου στο συγκεκριμένο επάγγελμα! Πόσα χρόνια, λοιπόν, ασχολείσαι με το κομμάτι των δημοσίων σχέσεων και ποιο ήταν το ερέθισμα που σε ώθησε σε αυτή τη δουλειά;

Ασχολούμαι με τη νύχτα γύρω στα 11 χρόνια και συγκεκριμένα με τις δημόσιες σχέσεις τα τελευταία 5. Ήταν πάντα ένας τομέας που μου κέντριζε το ενδιαφέρον και απαρχή για την ενασχόλησή μου μαζί τους υπήρξε η απλή επιθυμία μου να γνωρίζω ανθρώπους συνεχώς αλλά και σε βάθος! Πλέον μπορώ να πω ότι βασίζεται όλη μου η ζωή σε αυτές, καθώς αποτελούν βασικό κομμάτι της καθημερινότητάς μου!

 • Συνήθως οι πολύ κοινωνικές προσωπικότητες που διαθέτουν και ένα τόσο stylish look, είναι από μικρή ηλικία αυτό που κοινώς λέμε “μέσα σε όλα”. Τι ισχύει στη δική σου περίπτωση;

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ το άκουγα συνεχώς αυτό, το ότι ”είσαι μέσα σε όλα” ,τόσο στα σχολικά όσο και μετέπειτα στα φοιτητικά μου χρόνια, οπότε θεωρώ πως και η δική μου περίπτωση επιβεβαιώνει  τον ”κανόνα” που προανέφερες!!! Απλώς αυτό δεν είναι πάντα καλό,θέλει προσοχή. Σε κάθε περίπτωση πρέπει όλα να γίνονται βάση της δουλειάς σου και εστιάζοντας στο τι θες να προωθήσεις στον κόσμο.

 •  Και εφόσον αναφέρθηκα στο στυλ σου δε θα μπορούσα να μη σε ρωτήσω από που εμπνέεσαι τα outfit σου και  πόσο θεωρείς ότι μας καθορίζει εν τέλη η “εικόνα” μας;

Πιστεύω πως η εικόνα παίζει πολύ βασικό ρόλο στον τρόπο που σε αντιμετωπίζει ο κόσμος. Όχι τον κυριότερο, καθώς τον κυριότερο παίζει, αν μη τι άλλο, ο χαρακτήρας του καθενός αλλά και ένα αληθινό χαμόγελο!

Θεωρώ όμως, ότι αν εξαιρέσουμε τον παραπάνω παράγοντα, σημαντική είναι και μία προσεγμένη εικόνα, η οποία όμως θα πρέπει να ταιριάζει με την προσωπικότητα σου, έτσι ώστε στην ουσία να πλασάρεις αυτό που φοράς και σε καμία περίπτωση να μην φαίνεται ”ξένο” πάνω σου!!! 

 • Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη δουλειά σου και τι ξεπερνάει την δίκη σου κόκκινη γραμμή;

Απολαμβάνω πάρα πολύ τις χαρές που έχει ένα βραδινό μεροκάματο, το οποίο το καταλαβαίνουν απόλυτα όσοι δουλεύουν βράδυ και χαίρομαι με όλες αυτές τις μικρές και όμορφες στιγμές που σου προσφέρει αυτή η δουλειά. Επίσης,  μου αρέσει πολύ ο καλός κόσμος και φυσικά φέρομαι το ίδιο στον καθένα που έχω απέναντί μου, εννοώντας ότι δεν επηρεάζομαι από το  κοινωνικό στάτους ή οτιδήποτε τέτοιο! Αυτό που μπορεί να με ξεπεράσει, είναι η έλλειψη σεβασμού που μπορεί να εισπράξω ενώ έχω διεκπεραιώσει σωστά τη δουλειά μου.

 • Έχεις συναναστραφεί με πολύ μεγάλα ονόματα τόσο του ελληνικού πενταγράμμου όσο και της showbiz γενικότερα! Θέλω να μας πεις ποιον ή ποιους ξεχώρισες έστω και λίγο και για ποιον λόγο!

Τον τελευταίο χρόνο εργάζομαι στο Vogue Club στη Θεσσαλονίκη και όντως έχω συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών. Δεν έχω να πω για κανέναν τίποτα αρνητικό, παρά μόνο ότι ήταν όλοι τους άψογοι επαγγελματίες και πολύ κοντά στους εργαζομένους αλλά και στους ανθρώπους που δουλεύανε γι αυτούς. Αν μου επιτραπεί να ξεχωρίσω κάποιον από όλους αυτούς, αυτή είναι η Πάολα, η οποία εκτός από μία καταπληκτική καλλιτέχνιδα, είναι  ένας άψογος χαρακτήρας αλλά και ένας υπέροχος άνθρωπος.

 •  Έχεις πληγωθεί από συνεργασία σου; Πώς το διαχειρίστηκες;

Στη νύχτα είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις να μην πληγωθείς, δυστυχώς. Ειδικά όταν μπαίνεις σε αυτή είναι λογικό να μη γνωρίζεις από πού να προφυλαχτείς. Ναι, έχω πληγωθεί πολλές φορές από ανθρώπους, και μάλιστα από ανθρώπους τους οποίους βοήθησα! Θεωρώ ότι δεν μπορείς να το διαχειριστείς, απλώς βάζεις χ και συνεχίζεις! Εγώ αυτό επιλέγω να κάνω!

 •  Πέρα από τις δημόσιες σχέσεις όμως, είσαι και κομμωτής, και μάλιστα πολύ καλός απ’ ότι μαθαίνω! Έχεις σκεφτεί ή δρομολογήσει κάποια σχετική επιχειρηματική κίνηση;

Συγχρόνως με τις δημόσιες σχέσεις, πράγματι, ασχολούμαι και με την κομμωτική η οποία αποτελεί το επάγγελμα που επέλεξα να ασκήσω στη ζωή μου και με το οποίο ασχολούμαι και τώρα, απλώς όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Ναι κάποια στιγμή σκοπεύω να προβώ στο επόμενο επαγγελματικό βήμα και να ανοίξω τον δικό μου χώρο, σε 2-3 χρόνια, όπου ευελπιστώ να σας έχω όλους εκεί!

 •  Θεωρείς ότι η ενασχόληση με τη  νύχτα είναι ακόμη ”παρεξηγήσιμη”;

Δε θεωρώ ότι η νύχτα αυτή καθαυτή  είναι παρεξηγήσιμη. Θεωρώ ότι ο τρόπος που διαχειρίζεται κανείς τη νύχτα είναι παρεξιγησιμος! Στη δική μου περίπτωση λοιπόν, όχι, δεν θεωρώ ότι ισχύει κάτι τέτοιο!  Γενικά, προτιμώ να απέχω από  ό,τι μπορεί να με φθείρει σε οποιοδήποτε επίπεδο, σωματικό, κοινωνικό ή και προσωπικό.

 • Το instagram account σου είναι ιδιαίτερα δυνατό. Γιατί πιστεύεις ότι έχει τόση απήχηση και κατά πόσο αποτελεί εργαλείο στη δουλειά σου;

Το instagram το αγαπώ πολύ, το χρησιμοποιώ πάρα πολλά χρόνια και με έχει βοηθήσει σημαντικά στη δουλειά μου. Ο λόγος που έχει θετικό πρόσημο ως προς αυτή, αλλά και ότι το προφίλ μου γενικά έχει απήχηση,  είναι γιατί παρουσιάζω ένα πραγματικό κομμάτι του εαυτού μου και όχι κάτι το οποίο θα ήθελα οι άλλοι να νομίζουν για μένα, ενώ δεν ισχύει. Κοινώς,  πλασάρω αυτό που πραγματικά είμαι και όχι κάτι πλαστό ή ψεύτικο. Αυτό θεωρώ ότι αρέσει και αναγνωρίζεται από τον κόσμο.

 •  Θέλω να μου λύσεις μία απορία! Γιατί “Davidoff” και ποιες οι ρίζες της ατάκας “σου” ; Για όσους σε γνωρίζουν πρόκειται για 2 λέξεις που είναι απόλυτα συνυφασμένες μαζί σου!

Είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσω για το” Davidoff”! Με έχουν ρωτήσει σε πάρα πολλές συνεντεύξεις αλλά έχω επιλέξει να μην το πω ποτέ μέχρι τώρα. Το Davidoff προέρχεται από την παιδική μου ηλικία, καθώς όταν ήμασταν στο γυμνάσιο ήταν στην μόδα τα ”emo”, αν τα θυμάστε! Τότε λοιπόν, είχα επηρεαστεί πάρα πολύ από όλο αυτό, ήμουν και σε κάποια ομάδα τέτοιου είδους στιλιστικών πεποιθήσεων, και επειδή τότε αποκαλούσαμε ο ένας τον άλλον με παρατσούκλια, μου δώσανε αυτό το προσωνύμιο λόγω των άφθονων τσιγάρων που κατανάλωνα καθημερινά!!! Όσο αναφορά το ”σου” είναι  μία φράση που βγήκε στην ουσία καταλάθος και απλά έμεινε και αγαπήθηκε!!!

 • Κλείνοντας, πώς βλέπεις τον εαυτό σου σε μερικά χρόνια; Θα σε ενδιέφερε μια πιθανή ενασχόληση με τον χώρο της τηλεόρασης;

Μου έχουν γίνει αρκετές προτάσεις για να συμμετέχω σε κάτι τηλεοπτικό και από δική μου επιλογή δεν προχώρησα σε κάτι τέτοιο γιατί θεωρώ ότι είναι τεράστια η έκθεση που προκύπτει και σε καμία περίπτωση δε θα ήθελα όλο αυτό να επηρεάσει την οικογένεια μου και τους ανθρώπους που έχω κοντά μου.  Γιατί δε μπορείς να ελέγξεις τα πάντα στην τηλεόραση και μπορεί κάποια κίνηση ή έκφρασή σου να μεταφερθεί πολύ διαφορετικά στο κοινό και άντε να εξηγείς μετά!!! Οπότε από επιλογή μου δεν θα το έκανα προς το παρών. Σε μερικά χρόνια με βλέπω με τον δικό μου χώρο αισθητικής και κομμωτικής, να ασκώ το επάγγελμα που αγαπώ και σπούδασα, συνεχίζοντας όμως και την ενασχόλησή μου με τις δημόσιες σχέσεις που τις αγαπώ πολύ,επίσης!!!

 

Συνέντευξη & Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Χριστιάννα Πίτη, δημοσιογράφος.

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: