Η Taylor Swift παίρνει θέση για την φυλετική αδικία
Mandatory Credit: Photo by Charles Sykes/Invision/AP/Shutterstock (10537627k) Taylor Swift attends the premiere of "Miss Americana" at the Eccles Theater during the 2020 Sundance Film Festival, in Park City, Utah 2020 Sundance Film Festival - "Miss Americana" Premiere, Park City, USA - 23 Jan 2020

Η Taylor Swift παίρνει θέση για την φυλετική αδικία

Η διάσημη τραγουδίστρια Taylor Swift, έχει εκφράσει πολλές φορές τα πολιτικά της πιστεύω, όπως και έκανε πάλι με ανάρτησή της στο Twitter.

Η Swift, πήρε θέση για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, αλλά και για το κίνημα Black Lives Matter ενώ εξήγησε πώς οι followers της μπορούν να βοηθήσουν να τερματιστεί η συνεχιζόμενη φυλετική αδικία.

«Η φυλετική αδικία έχει εισχωρήσει βαθιά στις τοπικές και κρατικές κυβερνήσεις και πρέπει να γίνουν αλλαγές εκεί. Για να αλλάξουν οι πολιτικές, πρέπει να εκλέξουμε ανθρώπους που θα πολεμήσουν κάθε είδους αστυνομική βία και ρατσισμό. #BlackLivesMatter» έγραψε.

Στην συνέχεια, η τραγουδίστρια κοινοποίησε ένα άρθρο που γράφτηκε από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, και σημείωσε πως:

«Αυτό το άρθρο που γράφτηκε από τον Μπάρακ Ομπάμα είναι ένα συναρπαστικό ανάγνωσμα για την αλλαγή πολιτικής σε πολιτειακό και τοπικό επίπεδο.