Η σειρά «Ginny and Georgia» του Netflix, αναφέρθηκε στο όνομα της τραγουδίστριας σε μια σκηνή, κάνοντας ένα σεξιστικό αστείο όπως η ίδια ανέφερε.

Συγκεκριμένα στο επεισόδιο της σειρά οι δύο πρωταγωνίστριες, μαμά και κόρη, διαφωνούσαν για τις σχέσεις. Όταν η Ginny ερωτήθηκε από την μητέρα της εάν έχει χωρίσει με το αγόρι της, εκείνη απάντησε: «Τι σε νοιάζει; Εσύ αλλάζεις άντρες πιο γρήγορα και από την Taylor Swift».

Η ποπ σταρ δεν άφησε αυτό το «αστείο» της σειράς να πέσει κάτω και απάντησε, κατηγορώντας το Netflix, ότι «υποτιμά» τις γυναίκες.

«Ginny και Georgia, το 2010 πήρε τηλέφωνο και θέλει πίσω το τεμπέλικο και βαθιά σεξιστικό σχόλιο. Τι θα λέγατε να σταματήσουμε να υποβαθμίζουμε τις σκληρά εργαζόμενες γυναίκες, ξεχωρίζοντας αυτές τις μ@@@κιες από το χιούμορ; Επίσης Netflix, μετά το Miss Americana, αυτό το ρούχο δεν είναι χαριτωμένο πάνω σου. Καλό μήνα ιστορίας Γυναικών, φαντάζομαι», έγραψε η τραγουδίστρια στο twitter.

Η απάντηση της δημοφιλούς τραγουδίστριας, προκάλεσε τις αντιδράσεις των fan της, οι οποίοι ζήτησαν ακόμη και μποϊκοτάζ της σειράς.

Η Taylor Swift είχε διάφορες σχέσεις που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως με τον Harry Styles, τoν Calvin Harris και τον ηθοποιό Tom Hiddleston. Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ «Miss Americana» η 31χρονη τραγουδίστρια είναι σε σχέση με τον ηθοποιό Joe Alwyn.

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency