stefany

 

Η Stefany είναι από τις προσωπικότητες που μας απασχόλησαν αλλά και θα μας απασχολήσουν στο μέλλον λόγω του ταλέντου της, της ευθύτητας της αλλά και των άλλου επιπέδου show της που δεν έχουμε συνηθίσει στην χώρα μας. Τραγουδίστρια και performer η Loca -όπως την αποκαλούν- μας φέρνει άρωμα λατίνας στην Ελλάδα και όχι μόνο! Είναι από τις γυναίκες που θέλουμε να γνωρίσουμε! Μας μίλησε σε μία συνέντευξη-αποκάλυψη σχετικά με τα show της, τις εταιρίες που την εκμεταλλεύτηκαν, τις μέρες της στην καραντίνα αλλά και τις κόντρες της με διάσημους συναδέλφους της όπως ο Χρήστος Μάστορας και η Ελένη Φουρέιρα!

 

-Το πραγματικό σου όνομα είναι Stefany Ferrari. Θα ήθελες ο κόσμος να σε ξέρει με το πραγματικό σου όνομα ή το Loca σε αντιπροσωπεύει;

Πιστεύω ότι και στις δυο περιπτώσεις με αντιπροσωπεύει το επίθετο μου! Όσο είχα το Ferrari το οποίο είναι το πατρικό μου το ένιωθα στην οικογένεια αφού ο πατέρας μου είναι λάτρεις των αυτοκινήτων με ταχύτητα!! Αλλά μεταξύ μας το Loca πιστεύω είναι ακριβώς αυτό που είμαι και όσοι με γνωρίζουν στην καθημερινότητα αλλά και επαγγελματικά μου λένε μόνο αυτό θα μπορούσε να ήταν το επίθετο σου Loca !

-Η συνεργασία σου με την Lamborghini σου άνοιξε πολλές πόρτες; Πες μας λίγα πράγματα για αυτό.

Good Question!! Όσοι με ρωτάνε σε αυτό το θέμα πάντοτε απευθύνονται στο πως έγινε η συνεργασία αλλά ποτέ κατά πόσο κέρδισα η όχι. Νομίζω δεν υπάρχει κάποιος που να μην θέλει να συνεργαστεί με μια από τις πιο γνωστές αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο όπως η Lamborghini .Όταν η Lamborghini ήρθε σε επαφή μαζί μου απευθείας για να είμαι το «Lamborghini Girl»την εν λόγο περίοδο εγώ αμέσως έδωσα όλες τις επαφές στην εταιρεία με την οποία είχα συμβόλαιο ! Εκεί που όλα όδευαν προς μια συνεργασία που θα ζήλευε ο κάθε καλλιτέχνης κατά περίεργο λόγο ενώ η συμφωνία είχε πετύχει και κάναμε μια από τις καλύτερες παραγωγές, τότε η εταιρεία μου δεν εκμεταλλεύτηκε την επιτυχία μας σωστά και με τα τραγικά της λάθη δεν είχα την σωστή προώθηση.Επίσης άνθρωποι της Lamborghini με συνεχείς μηνύματα προσπαθούσαν να με προειδοποιήσουν για την κακή διαχείριση της εταιρείας. Μετά από σχεδόν 6-7 μήνες σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη της Lamborghini και τον μάνατζερ μου ανακαλύψαμε ότι η εταιρεία δεν ακολουθούσε τους όρους συμβολαίου σε θέμα οικονομικού,παραγωγικότητας και δικαιωμάτων προς εμένα έτσι η δικηγόρος μου με εξώδικη καταγγελία κατάφερε να σπάσει το συμβόλαιο που είχα με την εν λόγο εταιρεία . Αμέσως μετά ακολούθησε μια σωστή συνεργασία με την Lamborghini με πλήρες επιτυχία! Μπορώ να πω ότι όχι μόνο μου άνοιξε πόρτες αλλά με ώθησε στην αποδέσμευση μου από μια εταιρεία εκμετάλλευσης.

-Πολύς κόσμος δεν ξέρει ότι εσύ κρύβεσαι πίσω από τη φωνή του τραγουδιού “Το πουλάκι Τσίου”. Δεν ήθελες να το διαφημίσεις και να το πω ανοιχτά, να το εκμεταλλευτείς ως διαφήμιση για εσένα και την δουλειά σου;

Όταν ήμουν στην συγκεκριμένη εταιρεία ο ιδιοκτήτης με κάλεσε να περάσουμε το τραγούδι αυτό αλλά και άλλα όπως και το copa cabana ! Εγώ το έκανα στην πλάκα αλλά τελικά έγινε αυτή η τεράστια επιτυχία! Κάναμε συναυλίες με ‘Το Πουλάκι Τσίου’ διαφημιστικά, ραδιόφωνα τα πάντα δυστυχώς το μόνο που πήρα ως ανταμοιβή ήταν μια διαφημιστική σοκολάτα την οποία κρατάω για να θυμάμαι. Δεν μπορούσα να πω ότι ήμουν πίσω από την φωνή για επαγγελματικούς λόγους, το γνώριζαν μόνο η οικογένεια μου. Θα μπορούσα να το εκμεταλλευτώ…δεν το έχω κάνει ποτέ γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου αλλά δεν θα το κρύψω ότι υπήρχαν στιγμές που ήθελα να το φωνάξω μόνο και μόνο από την αντιεπαγγελματική αντιμετώπιση που είχα από την εταιρεία όπου ήταν καθαρή εκμετάλλευση! Μ’ αρέσει να βλέπω μπροστά και να είμαι 100% focus σε ότι κάνω με ποιότητα με πάνω απ’όλα σεβασμό και επαγγελματισμό!

-Πώς πέρασες στην καραντίνα σου; Τι έκανες κυρίως; Με ποιον/ποια την πέρασες; Και πόσο σε επηρέασε η πανδημία;

Ήμασταν σε περιοδεία με το “The Army Show” σε Λίβανο Ισραήλ και είχαμε σαν βάση μας την Κύπρο την οποία λατρεύω, έτσι την καραντίνα μου την πέρασα μακριά από οικογένεια μόνο με το σκυλάκι μου (Luna) singing and practicing all day ! Αυτό που επηρέασε η καραντίνα είναι την δουλεία μου εμφανίσεις και περιοδεία όπως ήταν αναμενόμενο δεν ολοκληρώθηκαν. Υγεία και οικογένεια είναι το πιο σημαντικό στην ζωή μας γι’ αυτό και δεν μπορούμε να ρισκάρουμε αν δεν κοντρολάρουμε από μόνοι μας την ζωή μας.

-Ποιας καλλιτέχνιδας καριέρα θα ήθελες να φτάσεις;

Θα μπορούσα να πω ότι μια καριέρα όπως η Beyoncé και Jennifer Lopez αλλά με τις αλλαγές της Loca! Θέλω να έχω πάντα σε ότι κάνω την δική μου ταυτότητα! Στις εμφανίσεις μου μ’αρέσει όταν ακούω από τον κόσμο ‘wow is like Jlo Beyonce Rihanna’ αλλά θέλω να ακούσω και θα το πετύχω “is like ‘Loca’ . Όταν έκανα την περασμένη καλοκαιρινή σεζόν στην Ρόδο,δεν σταμάταγα να ακούω she is like Beyonce και μου άρεσε γιατί δεν είναι καθόλου εύκολο να πετύχεις να σε συγκρίνουν με τόσο μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής.

-Είδαμε στο instagram σου μία κόντρα με τον Χρήστο Μάστορα. Σε πήρε να σου ζητήσει συγγνώμη; Πολύ αναρωτιούνται τι ακριβώς έγινε από την πλευρά σου.

Πρώτα να πω ότι δεν υπάρχουν πλέον άνθρωποι που ζητάνε συγνώμη είτε είναι δικό τους λάθος και πραγματικά θέλουν να απολογηθούν είτε για να κατευνάσουν μια κόντρα/διαφορά . Όπως ο Χρήστος είναι και πολλοί άλλοι που δεν θα ήθελα να αναφερθώ αλλά θα το κάνω αν μου δοθεί η πρόκληση . Ο Μάστορας ήταν σαν το κερασάκι στην τούρτα όταν φτάνεις στο σημείο που λες οκ τέλος αρχίζω και μιλάω…Απλά έτυχε να ανοιχτώ στην περίπτωση Μάστορα!

Συγκεκριμένα δεν μπορείς να είσαι τόσο ψεύτικος σε άτομα τα οποία σε εκτιμούν και σε σέβονται σαν συνάδελφο και άνθρωπο …ο Χρήστος για μεγάλο χρονικό διάστημα προσπαθούσε να με δελεάσει για να δουλέψουμε μαζί. Σε μια συναυλία στην Κύπρο είδε το Show μου και ενθουσιάστηκε τόσο που μου έκανε πρόταση για συνεργασία στην καινούργια σεζόν στο Box. Τότε εγώ του είχα πει ότι θα πρέπει να μιλήσει με τον μάνατζερ μου και πως σίγουρα θα τα βρούνε !

Αντί αυτού ενώ συνεχιζόταν η αλληλοεπαφή μέσω Instagram messages για το πόσο εντυπωσιακή είμαι και ότι μόνο εμένα χρειάζεται το Box και δεν υπάρχει καμία που να κάνει αυτό που κάνω ξαφνικά βλέπω το δικό μου πρόγραμμα και show με ακριβώς την ίδια σειρά τραγουδιών mix και Styling να προσπαθούν στο box με μια άλλη τραγουδίστρια γνωστή στα μπουζούκια αλλά καθόλου γνωστή στο είδος και την κατηγορία την δική μου ! Δεν φταίει το κορίτσι, ότι της λένε θα κάνει όπως και πολλές άλλες προσπάθησαν να κάνουν αυτό που κάνω με πλήρης αποτυχία !

Εγώ μέχρι στιγμής είμαι πλήρης ικανοποιημένη με τις συνεργασίες μου γιατί πάντοτε με σέβονται και ξέρουν ότι αυτό που θέλουν να προσφέρουν στον κόσμο τους μπορούν να το έχουν, με το show μου και να το πληρώσουν όσο πραγματικά αξίζει παρά να προσπαθούν κάνουν copy paste το Show.

Ισχύει ότι υπήρχαν παρατράγουδα στα backstage του The Final Four με την Ελένη Φουρέιρα;

Αν και είχα πει προσωπικά ότι δεν θα ασχοληθώ ποτέ με το συγκεκριμένο θέμα και είχα κλείσει αυτό το μικρό παράθυρο. Με όλο το σεβασμό προς τον ΑΝΤ1 Ελλάδος, το περασμένο Αύγουστο δέχθηκα ένα τηλεφώνημα για να είμαι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ως βασικός παίχτης ( να είμαι μια από τις 4 καρέκλες) και ότι είμαι ακριβώς το style που έψαχναν !

Εγώ είχα τις αμφιβολίες μου γιατί γνωρίζω ότι σε τέτοιους διαγωνισμούς δεν είναι κ τόσο αληθινά τα πράγματα. Παρόλα αυτά ήρθαν οι άνθρωποι της παραγωγής στην Κύπρο γιατί βρισκόμουν σεζόν με το 4711 και με ‘δελέασαν’ να το κάνω!

Τότε εμένα η μόνη μου απαίτηση ήταν να γνωρίζω ποια θα ήταν η κριτική επιτροπή και τους είχα τονίσει ότι αν είναι η Ελένη τότε δεν θα ήθελα να συμμετάσχω. Γιατί; Η Ελένη χωρίς να υπάρξει κάτι μεταξύ μας έχει βγάλει ένα είδος ζήλιας και κακολογίας προς εμένα !

Προσωπικά δεν μπορούσα να διαγωνισθώ και τα μέλη της κριτικής επιτροπής να είναι εναντίον μου. Τότε ο Ant1 με ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε εμείς να γίνει κάτι τέτοιο και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επηρεάσει η Ελένη το παιχνίδι ενώ με αποκαλούσαν συνέχεια η «Persona του Final Four» !

Συμμετείχα μόνο κ μόνο για να επιβεβαιώσω την κακία και την ζήλια μερικών ανθρώπων εκεί έξω που μερικές φορές τα social media τους παρουσιάζουν ως τους καλύτερους ανθρώπους!

Πριν βγω στην σκηνή είχαν προηγηθεί κάποια backstage ‘’απροοπτα’’. Όπως: αλλαγή σειράς διαγωνιζόμενου (Stefany Loca), κάψιμο ρούχου ‘’κατά λάθος’’ από την ενδυματολόγο και διάφορα άλλα .

Ένας καλλιτέχνης όπως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν μπορεί σαν κριτής να απαντά δεν μπορώ να κρίνω αυτό το είδος μουσικής που τραγουδάς και ο Stavento να το απολαμβάνει την ωρα την εκτέλεσης του performance μου και μετά να λέει σε ήθελα σε κάτι πιο μελωδικό , όταν το τραγούδι ήταν επιλογή της παραγωγής.

Στο τέλος  βγαίνει καλή της παρέας η Ελένη και λέει ΝΑΙ στο να περάσω και με ένα ειρωνικό ύφος να δείχνει τους δύο και να λέει εγώ πάντως σε ψήφισα . Μια ωραία τεχνική για να μην πει ο κόσμος κακά λόγια για την Ελένη.

Όταν τελείωσε το performance μου και γύρισα στο καμαρίνι οι άνθρωποι του Αντ1 δεν το πίστευαν το τι είχε γίνει μέσα στο πλατό και άρχισαν να μου απολογούνται γιατί τους είχα προειδοποιήσει!

Το μόνο που τους είπα είναι ότι δεν φταίνε καθόλου πράγμα το οποίο πιστεύω γιατί δούλεψαν τόσο πολύ για να είμαι στην καρέκλα ! Τους ευχαριστώ δημόσια για την στήριξη και την επαγγελματική τους αντιμετώπιση πριν και μετά από το παιχνίδι.

Το Final Four ήταν ένα από τα κερασάκια που με βοήθησαν να δω το πόσο μεγάλη αξία έχει η δική μου επιτυχία. Όλα αυτά γίνονται γιατί είμαι η μόνη καλλιτέχνιδα στην Ελλάδα που έχει πει όχι στην Panik μετά την κυκλοφορία του Explode όταν όλοι ήθελαν να υπογράψουν μαζί μου.

Θα το ακούσετε και σε λίγες μέρες από την καινούργια μου κυκλοφορία.

-Η eurovision είναι στα πλάνα σου; Ποια χώρα θα ήθελες να εκπροσωπήσεις;

Είχα απορρίψει την πρόταση που μου είχε γίνει να εκπροσωπήσω την Ελλάδα αλλά δεν ένιωθα έτοιμη. Τώρα είμαι πιο έτοιμη από ποτέ! Οπότε δεν με επηρεάζει στο ποια χώρα θα εκπροσωπήσω γιατί όποια και να είναι θα δώσω το 100%.

https://www.instagram.com/p/B9RvbTjlS3D/

ΤΟ INSTAGRAM ΡΩΤΆΕΙ

 

1. Είσαι ελεύθερη;

Δύσκολο να κερδίσεις την Loca λένε οι φίλες μου. και γενικά δεν έχει βρεθεί το άτομο που να με ξεκλειδώσει η να κάνει το αυτό που λένε το Κλικ ! Ποτέ δεν ξέρεις όμως πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα!

2. Τι κάνεις για να προσεγγίσεις κάποιον ερωτικά;

Το σίγουρο είναι ότι θα τον κάνω να με προσεγγίσει ή τουλάχιστον αυτό να πιστεύει, ότι δηλαδή αυτός έκανε το πρώτο βήμα.

3. Τι πρέπει να κάνει κάποιος για να μπει στην ομάδα σου;

Be Loca Be Honest and have respect for music !

 

Ευχαριστώ την Stefany Loca για τον χρόνο της και την τόσο αποκαλυπτική συζήτηση που είχαμε.

Συντάκτης Μιλένα Αμπράμοβιτς, Δημοσιογράφος

Milena Abramovic

Καλώς όρισες στο άρθρο μου! Είμαι η Μιλένα και είμαι καλά -έτσι πιστεύω δηλαδή-. Δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και το σημαντικότερο μαμά! Στο PrettyDose θα διαβάσεις όλα τα άρθρα μου που είναι ποικίλης ύλης φτιαγμένα και γραμμένα με μεράκι!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: