Η Γαλλίδα ηθοποιός Marion Cotillard είναι η πρωταγωνίστρια στη νέα διαφήμιση του εμβληματικού αρώματος Chanel No5 και ανεβάζει σε άλλο επίπεδο τον οίκο.

Είναι η πρώτη διαφημιστική καμπάνια για τη Γαλλίδα ηθοποιό και όπως όλοι περιμέναμε η επιλογή της είναι αυστηρή όπως και οι ρόλοι της, ταυτιζόμενη με μια διαχρονική αξία στον κόσμο της ομορφιάς το άρωμα Chanel N05.

Η σχέση της με τον οίκο είναι στενή, καθώς πολλές φορές έχει εμφανιστεί με κάποια δημιουργία τους στο κόκκινο χαλί – όπως για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας A Very Long Engagement του Jean – Pierre Jeunet το 2004 ή σε αυτήν για το La Vie En rose του Olivier Dahan το 2008, όπου ερμήνευσε εξαιρετικά την Edith Piaf, ρόλο που της εξασφάλισε Όσκαρ. Η εξέλιξη της καριέρας της είναι ανάλογη του ταλέντου της σε συνεργασία με σπουδαίους σκηνοθέτες, όπως οι Jacques Audiard, James Gray, Christopher Nolan, Ridley Scott, Steven Soderbergh και Leos Carax.

Μέσα από κάποια teaser της Vogue βλέπουμε την ομορφιά και την κομψότητα που διαθέτει η ίδια όπως και το άρωμα που υπηρετεί: 

 

 

Η νέα καμπάνια αναμένεται αργότερα αυτή τη χρονιά.

Συντάκτρια: Έλενα Παπαδοπούλου

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency