Η διάσημη επιχειρηματίας έκλεισε τα 40, και γιόρτασε τα γενέθλια της την προηγούμενη εβδομάδα, στο ιδιωτικό νησί The Brando Resort στην Tahiti. Κάτι το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια οργής, αφού τα γενέθλια της πραγματοποιήθηκαν εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, σε μια δύσκολη για όλους περίοδο.

Η Kim Kardashian κατάφερε για μια ακόμη φορά να στρέψει πάνω της τα βλέμματα, με την δημοσίευση ενός βίντεο από τις διακοπές της, στο Instagram.

Πρόκειται για ένα βίντεο slow motion, στο οποίο η εκκεντρική σταρ, βγαίνει από τα γαλαζοπράσινα νερά στα οποία απόλαυσε το μπάνιο της, φορώντας ένα «καυτό», μικροσκοπικό μπικίνι σε φωσφοριζέ λαχανί χρώμα.

Μπορεί η Kim Kardashian να έκλεισε τα 40, η εικόνα της όμως όπως βλέπουμε και στο βίντεο παραμένει το ίδιο σέξι και εντυπωσιακή!

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency