Η διάσημη ηθοποιός Emma Watson, προσχώρησε ως πρόεδρος της επιτροπής για τη βιωσιμότητα, στο διοικητικό συμβούλιο του ομίλου πολυτελών ειδών Kering, στον οποίο ανήκουν brands όπως Gucci, Alexander McQueen, Bottega Veneta και πολλά ακόμα.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας του για ένα πιο βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο, ο κολοσσός της μόδας, Kering group, ανακοίνωσε πως η Emma Watson με την Jean Liu και τον Tidjane Thiam γίνονται μέλη του διευθυντικού του συμβουλίου. Η ηθοποιός θα αναλάβει τον ρόλο της προέδρου για την Επιτροπή Βιωσιμότητας.

Η Emma Watson ασχολείται ως ακτιβίστρια, εδώ και καιρό με το θέμα της κλιματικής αλλαγής, ενώ έχει μιλήσει επανειλημμένα για την αναγκαιότητα βιώσιμων πρακτικών στη βιομηχανία της μόδας. Η ένταξη της στην εταιρία που έχει στην κατοχή της πολλούς και μεγάλους οίκους, θα την βοηθήσει να πραγματοποιήσει το όραμά της.

Ο Πρόεδρος του ομίλου Kering, François-Henri Pinault, δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω τους Jean Liu, Tidjane Thiam και Emma Watson στο συμβούλιό μας. Οι γνώσεις τους και οι ικανότητές τους είναι πολύ χρήσιμες για την εταιρία. Η συλλογική γνώση που προέρχεται από διαφορετικές απόψεις και εμπειρίες θα παίξουν κρίσιμο ρόλο στο μέλλον. Είμαι περήφανος που καλωσορίζουμε τόσο μεγάλα ταλέντα στην ομάδα μας».

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: