Η διάσημη Ιταλίδα influencer-blogger και fashion model, Chiara Ferragni,  έχει κατακτήσει το κόσμο του Instagram τα τελευταία χρόνια και μοιράζεται πολλές στιγμές της σε αυτό. Είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε πιο προσωπικές με το γιό της και τον σύζυγό της! Έτσι, και τώρα…

Μοιράστηκε με τους εκατοντάδες ακολούθους της ένα πολύ γλυκό post με το γιό της Leo, να κρατά μια φωτογραφία υπερηχογραφήματος και από κάτω γράφει χαρακτηριστικά: “Our family is getting bigger 💖🙏🏻“.  Έτσι λοιπόν, ανακοίνωσε και επίσημα  τη δεύτερη της εγκυμοσύνη, με τον Leo να κρατά τη πρώτη φωτογραφία από το αδερφάκι του. Ωστόσο, μοιράστηκε και ένα αινιγματικό story, που παραπέμπει τους followers της, να δουν τη τελευταία της ανάρτηση και να χαρούν και εκείνοι με τη χαρά της.

Εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε να τους ζήσει!

Μπορείς να δεις αυτό το γλυκό της post εδώ: https://www.instagram.com/p/CFy6Ry9Bmcp/

Leo & Chiara's pregnacy

 

 

Εμείς λιώσαμε, μόνο και μόνο με την ανάρτηση! Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στην οικογένεια “Ferragnez” 🥰😉

 

Συντάκτης: Σακκά Ανθή

Ανθή Σακκά

Γειά σου! Και καλώς όρισες στο Pretty Dose και στα άρθρα μου. Είμαι η Ανθή Σακκά και μαζί θα ανακαλύψουμε τον υπέροχο κόσμο της διατροφής, της μόδας και φυσικά του wellness και των ταξιδιών. Και μάλλον θα κατάλαβες, πάνω κάτω τι μου αρέσει... αν όχι, ας συστηθούμε! Είμαι φιλόλογος στο επάγγελμα αλλά ασχολούμαι και με πολλά ακόμη, όπως τη παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών και φυσικά τη συγγραφή άρθρων. Και τα δυο μου αρέσουν πολύ, γιατί μπορώ και επικοινωνώ πιο εύκολα με όλους εσάς και να ανταλλάζουμε απόψεις! Αγαπώ πολύ τα ταξίδια και τη μουσική, γιατί και τα δυο σε "ταξιδεύουν" σε άλλους κόσμους! Πιο ανοιχτούς και μαγικούς. Υπέροχο; Αν είσαι και εσύ τόσο ενθουσιώδης όσο κι εγώ, τότε έλα στη παρέα μου και στο 'μικρόκοσμο' μου, μέσα από τα άρθρα μου, να γίνουμε μια μεγάλη παρέα!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency