Η αγαπημένη influencer Chiara Ferragni και ο συζηγός της ιδιαίτερα αγαπητός ράπερ στην Ιταλία Fedez, βραβεύτηκαν με την ανώτερη τιμή Ambrogino d’oro.

Το ιδιαίτερα αγαπητό ζευγάρι στην Ιταλία έχει απασχολήσει με τις φιλανθρωπίες του και με την βοήθεια που έχει προσφέρει σε όσο κόσμο έχει πραγματική ανάγκη. Για το λόγο αυτό είναι πρότυπο επώνυμου ζευγαριού ενώ έχει κατακτήσει τις καρδιές όλου του κόσμου. Το βραβείο δόθηκε στο ζευγάρι για τη συγκέντρωση κεφαλαίων ώστε να δημιουργηθεί μια νέα μονάδα εντατικής θεραπείας στο San Raffaele, και για πρωτοβουλίες που αφορούν στην αλληλεγγύη.

Το βραβείο Ambrogino d’oro δίνεται από το δήμο του Μιλάνο. Το όνομα είναι εμπνευσμένο από τον Sant’Ambrogio προστάτη της πόλης. Υπάρχουν δύο κατηγορίες Golden Ambrogini: Χρυσό μετάλλιο, Πιστοποιητικό πολιτικής αξίας. Κάθε χρόνο δίνονται έως και 15 χρυσά μετάλλια και 20 πιστοποιητικά πολιτικής αξίας. Οι νικητές επιλέγονται από το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου του Μιλάνο. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στις 7 Δεκεμβρίου στο πανηγύρι του Sant’Ambrogio. Το οποίο φέτος λόγω της πανδημίας δεν πραγματοποιηθήκε με κόσμο αλλά μέσω ζωντανής ροής στο διαδίκτυο.

Συντάκτρια: Έλενα Παπαδοπούλου

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency