Σύμφωνα με την δημοσίευση του ιδρύματος BeyGOOD, η διάσημη τραγουδίστρια θα κάνει δωρεά ύψους 500.000$ σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με κατασχέσεις ή εξώσεις.

Η διαδικτυακή αίτηση για τις επιχορηγήσεις θα είναι διαθέσιμη από τις 7 Ιανουαρίου 2021, ενώ ο δεύτερος γύρος αιτήσεων θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο.

Όπως ανέφερε στην ανάρτηση του το BeyGOOD, το κεφάλαιο θα αποτελείται από 5.000$ σε επιχορηγήσεις, τα οποία θα διανεμηθούν σε 100 παραλήπτες στα τέλη Ιανουαρίου.

«Αυτήν την εορταστική περίοδο, πολλοί αγχώνονται για το τι θα κάνουν στη συνέχεια σχετικά με τη στέγαση τους, είμαστε περήφανοι που μοιραζόμαστε μια ΚΑΛΗ είδηση. Η Beyoncé δίνει επιχορηγήσεις 5k $ σε άτομα και οικογένειες που αντιμετωπίζουν κατασχέσεις ή εξώσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά στην δημοσίευση το BeyGOOD.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι πρώτη φορά που η Beyonce δίνει γενναιόδωρη βοήθεια σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη κατά την διάρκεια της πανδημίας. Τον Σεπτέμβριο μέσα από ένα άλλο πρόγραμμα στήριξης μικρών επιχειρήσεων μαύρων ιδιοκτητών που έχουν πληγεί από την πανδημία, η τραγουδίστρια είχε δώσει επίδομα 10.000 δολαρίων σε 250  περιπτώσεις. Τον Απρίλιο του 2020, δώρισε 6 εκατομμύρια δολάρια για υπηρεσίες ψυχικής υγείας και ευεξίας σε εργαζόμενους που το είχαν ανάγκη.

 

 

Με πληροφορίες από: lifo.gr

Συντάκτης: Κατερίνα Δηλαβεράκη

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency