Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που προσπαθούν με διάφορες κινήσεις και δωρεές να σταθούν δίπλα στην Gianna, την κόρη του αδικοχαμένου George Floyd.

Ανάμεσα τους και όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, η διάσημη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, Barbra Streisand, έκανε την μικρή Gianna μέτοχο στην Disney.

Συγκεκριμένα, η είδηση έγινε γνωστή, όταν η Gianna δημοσίευσε ένα post στο λογαριασμό της στο Instagram, για να ευχαριστήσει την Barbra για το πακέτο που της έστειλε. Πέρα από το πιστοποιητικό κατοχής μετοχών, το πακέτο περιείχε και δύο άλμπουμ της Streisand, το My Name Is Barbra του 1965 και το Color Me Barbra του 1966.

Για την ιστορία να πούμε πως όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του Variety, μία μετοχή της Disney σήμερα ανέρχεται περίπου στα 115 δολάρια και αναμένεται να αυξηθεί μόλις λήξει η καραντίνα στις ΗΠΑ.

Ο λογαριασμός της Gianna διαθέτει ήδη πάνω από 46.000 ακολούθους, ενώ έχει λάβει δημόσια την αγάπη από πολλές ακόμη μεγάλες προσωπικότητες όπως η Oprah Winfrey και η Michelle Obama. Η σελίδα Go Fund Me, που δημιουργήθηκε για εκείνη έχει ήδη υπερβεί το στόχο των 2 εκατ. δολαρίων.

 

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: