Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά από όλα τα προηγούμενα χρόνια. Η επιδημία του κορωνοϊού, έχει αλλάξει τα δεδομένα. Οι φετινές γιορτές θέλουν προσοχή και αποστάσεις, ακόμα και από τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι παρόλη την δύσκολη κατάσταση, δεν πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε και τα φετινά Χριστούγεννα όσο πιο όμορφα μπορούμε.

Ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός στις πόλεις, μας μεταφέρει την κατάλληλη εορταστική ατμόσφαιρα, και σίγουρα ανεβάζει την ψυχολογική μας διάθεση! Φωτάκια, χρώματα, δέντρα και στολίδια, μεταφέρουν το κλίμα των Χριστουγέννων, σε κάθε πόλη και γειτονιά που κάθε χρόνο στολίζεται με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Η Θεσσαλονίκη, έχει παράδοση στον εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο στολισμό!

Για όσους δεν θα μπορέσουν φέτος να θαυμάσουν από κοντά, και να περιηγηθούν στο γιορτινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, το prettydose φωτογράφισε τα όμορφα στολίδια που βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πόλης.

Το «μπλέ πέπλο» που σκεπάζει τον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας: 

Τα εντυπωσιακά φωτάκια στο εμπορικό κέντρο «attica», και τα κρεμαστά φώτα στην Τσιμισκή:

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Odeon:

Φωτιζόμενα πολύεδρα στολίδια κατά μήκος της πλατείας Αριστοτέλους:

H κεντρική πλατεία της Αριστοτέλους:

Γεωμετρικά φωτιζόμενα τρίγωνα που αλλάζουν χρώματα, στην παραλία στο ύψος του Μεγάλου Αλεξάνδρου:

 

 

Συντάκτης: Κατερίνα Δηλαβεράκη

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency