Η φωτογραφία της Lady Gaga στο Instagram, χωρίς ίχνος make-up

Η φωτογραφία της Lady Gaga στο Instagram, χωρίς ίχνος make-up

H pop star Lady Gaga, είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως μια εκκεντρική περσόνα, με ιδιαίτερες εμφανίσεις, που ποτέ δεν περνούσαν απαρατήρητες. Σπάνια βλέπαμε καθαρά το πρόσωπο της, ενώ επέλεγε κάθε φορά και μια διαφορετική μεταμφίεση.

Τα τελευταία χρόνια η διάσημη τραγουδίστρια, συνηθίζει να εμφανίζεται πολύ πιο απλά ντυμένη και βαμμένη σε σχέση με το τότε, διατηρώντας όμως πάντα το δικό της μοναδικό στιλ

Πριν λίγες ημέρες η Gaga, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, μια selfie φωτογραφία στην οποία δεν έχει χρησιμοποιήσει κανένα φίλτρο, ενώ είναι και εντελώς άβαφη. Ίσως και να είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε τόσο απλή και παράλληλα τόσο όμορφη και γλυκιά.

Στην φωτογραφία η τραγουδίστρια ποζάρει ακομπλεξάριστη και εντελώς φυσική, ενώ μπορούμε να διακρίνουμε ακόμη και τις φακίδες στο πρόσωπο της, αφού απ’ όσο φαίνεται δεν φοράει ίχνος make-up. Και πολύ καλά κάνει, αφού και οι φαν της ξετρελάθηκαν και γέμισαν την φωτογραφία με όμορφα σχόλια.

Την εικόνα συνόδευσε με την εξής γλυκιά λεζάντα: «Σκέφτομαι τον κόσμο και στέλνω αγάπη παντού Κάνω κύκλους και αντανακλώ κάποιες φορές για το τι θέλω να πω. Θέλω να πω ότι σας αγαπώ».

 

 

Συντάκτης: Δηλαβεράκη Κατερίνα