Η συνεργασία της χρονιάς! Lady Gaga μαζί με Ariana Grande, στο τραγούδι «Rain On Me»

Η συνεργασία της χρονιάς! Lady Gaga μαζί με Ariana Grande, στο τραγούδι «Rain On Me»

Η Lady Gaga και η Ariana Grande, δύο από τις μεγαλύτερες και διασημότερες pop star του κόσμου, ενώσαν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά και κυκλοφόρησαν μαζί νέο τραγούδι!

Οι δύο αγαπημένες τραγουδίστριες της εποχής, έχουν στο παρελθόν εκφράσει το ενδιαφέρον και το θαυμασμό τους η μία για την άλλη μέσω social media, και φαίνεται πως η στιγμή για την μεγάλη συνεργασία δεν άργησε να έρθει.

Πρόκειται για το τραγούδι «Rain On Me» το βίντεο κλιπ του οποίου έκανε πρεμιέρα χθες βράδυ, ενώ αποτελεί ένα από κομμάτια που θα συμπεριληφθούν στον επερχόμενο άλμπουμ της Lady Gaga, με τίτλο «Chromatica». Το νέο άλμπουμ αναμένεται να είναι διαθέσιμο για το κοινό στις 29 Μαΐου.

Μια δυνατή φιλία φαίνεται πως έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στις δύο δημοφιλείς καλλιτέχνιδες. Η καθεμία ευχαρίστησε θερμά την άλλη μέσα από τα social media, για την συνεργασία τους, με λόγια συγκινητικά. Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η εξομολόγηση της Ariana Grande για το πόσο ταιριάζουν.

Το “Rain On Me” έρχεται μετά το «Stupid Love», με το οποίο η Lady Gaga αποκάλυψε τον νέο της δίσκο, Chromatica. Σε αυτό τον δίσκο, εκτός από την Ariana Grande, θα συμμετέχουν επίσης ο Elton John, καθώς και το K-Pop συγκρότημα Blackpink.

Να σημειωθεί, ότι μέσα σε 19 ώρες από την στιγμή που έκανε πρεμιέρα το νέο τραγούδι, έχει καταφέρει να φτάσει στην θέση 8 στις τάσεις του Youtube, με 17.864.236 προβολές!

Δείτε το νέο βίντεο κλίπ εδώ