Το μοντέλο αποκάλυψε το δώρο που της έκανε ο καλός της φίλος Simon Porte Jacquemus για την κορούλα της, και η μικρή έχει δημιουργήσει ήδη την προσωπική της συλλογή με designer bags.

Μπορεί το μοντέλο να έχει αφήσει για λίγο στην άκρη τα social media από τη στιγμή που έφερε στον κόσμο την κορούλα της με τον Zayn Malik, βρήκε όμως τον χρόνο να μας δείξει στο Instagram το πρώτο δωράκι που της έστειλε ο καλός της φίλος Simon Porte Jacquemus.

Ο επιτυχημένος σχεδιαστής δώρισε το μοντέλο Le Chiquito, την πιο μικροσκοπική τσάντα της συλλογής του σε λευκό χρώμα στη νεογέννητη κορούλα του ζευγαριού. Μαζί με ένα χνουδωτό φορμάκι σε μπεζ χρώμα, ενώ για εμάς μια τέτοια τσάντα είναι τέλεια για ομορφιά για το μωρό είναι ότι πιο πρακτικό υπάρχει μιας και τα σημανρικότερα πράγματά του θα τα έχει η μαμά του στην τσάντα της.

Το συγκεκριμένο μοντέλο τσάντας δεν ποντάρει στην λειτουργικότητα έχει όμως ξεχωρίσει για το cult status του και έχει γίνει πολλές φορές sold out, με μεγαλύτερες εκδοχές του που χωράνε κάτι παραπάνω από μια πιστωτική και μερικά ψιλά.

Η Gigi ευχαρίστησε δημόσια τον Simon για την ευγενική του κίνηση και μοιράστηκε στο προφίλ της μερικά από τα δώρα που έχουν στείλει φίλοι και συγγενείς στην κόρη της, της οποίας το όνομα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Συντάκτρια: Έλενα Παπαδοπούλου

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency